Vardarbība un alkohols “nenormālos daudzumos” – Cilvēktiesību komisijas priekšsēdētāja Artusa Kaimiņa īpatnējais partnerattiecību modelis?

Artuss Kaimiņš

Pirms dažām dienām mikroblogošanas vietnē Twitter norisinājās Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja, deputāta Artusa Kaimiņa un viņa bijušās partneres, aktrises Dārtas Danevičas  konflikts: Deputāta Kaimiņa dēla mātei nākas lūgt policijas palīdzību, lai atgūtu Artusa aizvesto bērniņu – Puaro.lv .

Dārta publicēja izmisuma pilnu saucienu pēc palīdzības – lūdza padomu, ko darīt, jo Artuss ir aizvedis nezināmā virzienā abu tikai desmit mēnešus jauno dēlēnu Kaupo un neatbild uz telefona zvaniem. Viņa nezinot, kur atrodas bērns.

Daudziem tas bija pārsteigums – pāris, kas nesen bija kopā un sagaidīja savu pirmdzimto, jau ir izšķīries.

Kā jau vēstījām, pēc Dārtas vairākkārtējiem tvītiem, Artuss atsaucās un apliecināja, ka abi ir izšķīrušies, tomēr norādīja, ka Dārta labi zinot, kur atrodas bērns. Visbeidzot tika iesaistīta policija, un māte bērnu atguva.

Vēlāk, redzot Twitter lietotāju reakciju uz notikušo publisko strīdu, aktrise norādīja: “Un bija jau skaidrs, ka būs smiešana, apsmiešana un bakstīšana ar pirkstu. Bet es neesmu droša, cik psiholoģiski veselīgs kāds no jums būtu manā vietā pēc pusotra gada konstantas pazemošanas.

Laiki iet, Kaimiņš nemainās

Acīmredzot, vardarbība pret sievietēm – gan fiziska, gan emocionāla, ir Artusa Kaimiņa dabā. Pērn septembrī, viesojoties interneta formāta raidījumā “Dž Spot”, aktrise Kristīne Belicka sarunā ar režisoru  Dž. Dž. Džilindžeru atklāja šokējošas detaļas par savām izjukušajām attiecībām ar kādreizējo aktieri, šā brīža deputātu Artusu Kaimiņu.

Kristīne raidījumā stāstīja, ka attiecībās straumēm plūdis alkohols “nenormālos apmēros”: “Tu no rīta pamosties, mazliet apskaidrojies, saproti, kur esi iekūlies un dzer tālāk,” – viņa Džilindžeram stāstīja un atklāja, ka šādi kopā ar Artusu Kaimiņu esot pavadījuši apmēram pusgadu.

Džilindžers atcerējās, ka reiz aktrise esot kādā mēģinājumā ieradusies ar zilu aci. “Abi dzērām, abi kāvāmies. Jā, regulāri,” – atcerējās Kristīne.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


16
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Yes
Yes

Kokaīns

Neo
Neo

Puaro pieder Liepniekam, kas savlaik bija apsūdzēts “digitalizācijas” lietā, kopā ar dažiem vietējiem oligarhiem. Tas ir patreizējās politiskās opozīcijas angažēts izdevums, kas nomelnošanas kampaņā nevairās izmantot arī atklātus melus. Pateicoties Kaimiņa aktivitātēm tika iesēdināts Lembergs un no korupcijas attīrīta politiķu vide. Viņš ir loģisks šo plebeju apmelošanas kampaņu mērķis.

Kikī
Kikī

Tik švaks raksts? Es jau sagatavojos, kam interesantam un izsmeļošam, bet nekā.

Pēteris
Pēteris

Kurš apturēs šo Bordāna un Juraša pakaļlaižu ?

Janka
Janka

Cik ilgi šis dzērājs, pielīdejs un nodevējs terotizēs apkārtējos ? Vardarbība pret sievieti , šeit darbs policijai. Nelietis un neģēlis.

Tītars
Tītars

Sakiet, ko gribat, bet man Dārta šķiet ļoti toksiska. Gan jau Artuss arī nav nekāds zelta gabaliņš, bet es nesteigtos viennozīmīgi ticēt bābai uz vārda.

Jans
Jans

Lai kas un kā tur arī nebija, vispār jau no Dārtas aizbēga Artuss . Nevis otrādi.

jonis
jonis

vai tāpēc, ka neļāva dzert un kaifot?

Toļiks
Toļiks

Tad kad bij jāliekās gultā ar tādu, tad tak bij turīgs deputāta kungs. Un nevajag stāstīt, ka nezināja kāds viņš ir. Tādas sievietes man nav žēl. Labi zin ar ko ielaižas un tad skraida apkārt želodamās.

deputāts
deputāts

Pie mums viss normāli. Blēdis atbild par finansēm, kauslis – par cilvēktiesībām.

Kasiņš
Kasiņš

Cik dumjai jābūt sievietei, lai gulētu ar tādu resnu, neglītu un stulbu neveiksminieku?

PILSONIS
PILSONIS

A KASIŅŠ IR VIŅŠ VAI VIŅA ???

Kasiņš
Kasiņš

Vienmēr ir fascinējuši pamuļķi, kas raksta ar lielajiem burtiem, bet gramatiskās kļūdas un jautājuma nepārprotamais stulbums skaidri liecina, ka saistība starp garīgu atpalicību un nespēju normāli rakstīt noteikti pastāv…

ciniķe
ciniķe

Mani mācija, ka rakstiski kliegt vai pacelt balsi var rakstot ar lielajiem burtiem. Tā, ka, Kasiņ, tur nav problēmas.

Tītars
Tītars

Kasiņ, kurš tev Latvijā šķiet glītākais vīrietis? Ja grūti izvēlēties vienu, vari arī top 3 nosaukt.

PILSONIS
PILSONIS

AĀ, kasiņš NAV NE VIŅŠ, NE VIŅA. JĀBĪSTAS tam MUGURU GRIEST.