Valsts kancelejas vadītāja amatā plāno iecelt ZM valsts sekretāru Kronbergu

Par jauno Valsts kancelejas vadītāju plānots virzīt patreizējo Zemkopības ministrijas (ZM) valsts sekretāru Raivi Kronbergu.

Premjere Evika Siliņa (JV) ceturtdien Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” apliecināja, ka uzrunājusi Kronbergu minētajam amatā un viņš ir izteicis piekrišanu.

Siliņa intervijā norādīja, ka viens no jaunā Valsts kancelejas vadītāja uzdevumiem būs vērtēt, kā attālinātais darbs sader ar reālo funkciju veikšanu. “Svarīgi ir, lai tā cilvēku komanda nezaudē sasaisti ar to mērķi, ko mēs darām,” teica Siliņa.

Premjere sacīja, ka cilvēkam, kas nāks Valsts kancelejas vadītajā amatā, būs jāveic arī darbs ar cilvēkiem, kas Valsts kancelejā strādās. Tāpat viņam ir jābūt spējīgam saprast, kā darbojas valsts pārvalde, kā tiek sastādīts budžets.

“Es esmu uzrunājusi vienu no augstākstāvošajiem valsts sekretāriem – Zemkopības ministrijas valsts sekretāru Raivi Kronbergu. Viņš ir izteicis piekrišanu, ka ir gatavs to darīt,” uzsvēra Siliņa.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Cindirella Azzuri
Cindirella Azzuri

Veiksmīgu karjeru Raivim!

grammaticus
grammaticus

“pelnrušķīte”