Valsts kanceleja apstrīdējusi Valsts kontroles ziņojumu par Kariņa speciālajiem avioreisiem

Valsts kanceleja apstrīdējusi Valsts kontroles revīzijas starpziņojumu par bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) speciālajiem avioreisiem, apstiprinājusi Valsts kancelejas pārstāve Santa Jirgensone.

Valsts kontrole iepriekš ziņoja, ka, ja lēmums netiks apstrīdēts, tad starpziņojumu tiks publiskots šā gada 15.martā. Tā kā tas apstrīdēts, Valsts kontroles padome izskatīs sūdzību un pieņems lēmumu 30 dienu laikā.

Kā zināms, sabiedrībā kritiku un neizpratni izpelnījušies Kariņa Ministru prezidenta laika vadīto delegāciju veiktie speciālie avioreisi.

No 2021. līdz 2023.gada septembrim no valsts budžeta atbilstoši Valsts kancelejas apkopotajai informācijai šādi iztērēti 613 830 eiro, bet kopā ar ES segto izmaksu daļu tēriņi sasniedz 1,36 miljonus eiro.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Erkils Diršlugo
Erkils Diršlugo

Ja izbeigtu to liekēžu kantori VK, tad ietaupīto varētu atdot tiem parazītiem, skaidrā naudā, un lai viņi tinās uz kādām vien eksotiskām zemēm viņiem iegribās. Reāli ieekonomētu budžeta naudu!
Savādāk tie piesūcekļi tērē miljardu, lai kabatā iebāztu knapi miljonu.

prosas paģiras
prosas paģiras

Kaut kā bezgala izskatās, ka šāda Kariņa grillēšana ir JV “iekšējās konkurences” apliecinājums, pieredzējušu (arī paplukušu), bet ambiciozu meistaru/rieņu tur vairāk kā gana. VK vadītājs nav iekšpartejiskā satraukuma objekts. Cita runa, izkārtošanās partijas iespēju izmantošanas rindā – cīņas vērta desiņa.

Faktiņš
Faktiņš

VK Irklis bija Vienotības bandas biedrs , feini !

postdemences dzejnieks
postdemences dzejnieks

Ēdienkartes piedāvājums lidmašīnā – iznīcinošs . Pie tam nav svarīgi ēda/neēda… ainiņa atbildot ar mikrofonu ģīmī (šo noteikti žurnālisti medī). Jauki atcerēties kontekstu ar nu jau piemirsto rezerves apakšveļas ieteikumu.

Browning
Browning

Nu, varētu jau vēl samesties biļetēm . TURP. Tikai lai nelien atpakaļ.

Niknais
Niknais

Kā vienmēr visi gali ūdenī, jo kariņu tāpat kā sūdu piku labāk nekustināt jo no smirdoņas tā vai tā vaļā netiks.

Haris
Haris

VK , nemocaties attaisnot Kariņa 1,4 miljonu izšķērdēšanu , tas katram saprotams !

Erkils Diršlugo
Erkils Diršlugo

KŌ SĀK?
Daboniet tak normālu datorspecu, jūs īblēni pumpainie!
OpenOffice 2.2. jau prata gramatiskās kļūdas labot! PIRMS 15 GADIEM!