Vai Bondars ir tikai izkārtne? Paša saraksta biedri tā domā

Bondars
Pirmdien sociālos tīklus pāršalca ziņa, ka Mārtiņa Bondara sarakstā startējošais Rolands Pogulis, kurš “Latvijas attīstība” sarakstā bijis arī iepriekšējās Saeimas  vēlēšanās, sarakstoties sociālajā tīklā Facebook ar kādu Madaru, uz jautājumu “kā Tu vari atbalstīt Bondaru, viņš taču ir narciss bez satura”, atbild šādi:
.
Rolands Pogulis: Nevajag jau uzreiz ticēt visam politikā.
.
Madara: Ko Tu ar to gribi teikt?
.
R.P.: Tev tiešām neienāk prātā, ka Bondars ir tikai izkārtne? Daudziem latviešiem Ušakovs nav pieņemams, jo ir krievs utt. Tici man, ne tikai es – zināmi cilvēki nebalsos par Bondaru kā mēru.
.
Madara: Par ko tad Tu balsosi?
.
Uz šo jautājumu Poguļa kungs atbild ar noslēpumainu smaidiņu. Piebilstot – “par labāko un piemērotāko”.
.
Madara: Par Ušakovu?
.
R.P. To Tu teici, nevis es.
.
Madara ir nesaprašanā: Tad kāpēc Tu esi tajā Bondara partijā?
.
R.P.: Es neesmu Bondara partijā, es esmu partijā “Latvijas attīstībai”, es esmu liberālis, bet tas nenozīmē, ka Rīgā labs mērs jāmaina pret sliktu, un ne jau es viens tā domāju, tā vienkārši ir tāda kombinācija. Bondars jau ir Saeimā un visticamāk tur arī paliks.
.
Partijas “Latvijas attīstībai” priekšsēdētājs Juris Pūce sociālajos tīklos izteicis, ka šis ir skumjš notikums un licis saprast, ka Poguļa kungu ietekmējusi esošā Rīgas domes vadība. Tāpat Pūce apgalvojis, ka partija savus lēmumus šajā sakarā pieņems. Jāsaka, gan, ka Rolanda Poguļa izslēgšana no partijas rindām vairs nekādi nemaina to, ka viņš kandidē vēlēšanās no Bondara kunga vadītā saraksta. Partijas nevar mainīt jau iesniegtus vēlēšanu sarakstus.
.
Citi komentētāji sociālos tīklos izvirza ideju, ka Poguļa kungs varētu būt speciāli iesūtīts “Trojas zirgs” Bondara sarakstā. Bet vēl citi spriež, ka ideja veidot “atvērtus sarakstus”, kuros startēt var pieteikties katrs – piemēram, “Vienotības” sarakstā – jau sākotnēji nav bijusi laba ideja.
.
Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!
.
Puaro redakcija
Foto no Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vcb
vcb

klauni nudien