UR atliek KPV LV jaunās valdes reģistrāciju – sapulce nebija lemttiesīga

Atis Zakatistovs

Uzņēmumu reģistrs (UR) noteicis, ka partijas “KPV LV” 8. februāra atkārtotā biedru sapulce nebija lemttiesīga, tāpēc noteicis termiņu trūkumu novēršanai jeb jaunas sapulces sasaukšanai.

Valsts notārs ir pieņēmis lēmumu par partijas “KPV LV” UR pieteikto izmaiņu – jaunā valdes sastāva un grozījumu statūtos – reģistrācijas atlikšanu.

No partijas reģistrācijas dokumentos norādītās informācijas bija secināms, ka, sasaucot atkārtoto biedru sapulci, nav ievēroti atkārtotās biedru sapulces sasaukšanas termiņi, līdz ar to tā nebija tiesīga pieņemt lēmumus, skaidro UR pārstāve.

Valsts notārs noteicis 20.aprīli kā termiņu trūkumu novēršanai jeb jaunas sapulces sasaukšanai. 

Kā ziņots, 8. februārī atkārtoti kopsapulcē sasauktajā “KPV LV” kopsapulcē par valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts Atis Zakatistovs. Partijas valdē tika ievēlēti arī ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas deputāti Ēriks Pucens, Jānis Vitenbergs, Iveta Benhena-Bēkena un Ieva Krapāne. Tāpat valdē ievēlēti arī Māris Možvillo un Lauris Zīverts.

Kopsapulcē veiktas arī izmaiņas partijas statūtos.

Taču UR tagad atzinis, ka šī kopsapulce nebija lemttiesīga.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,   Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar