Trampa tuvumā atkal šauj

Ekrānuzņēmums no video

Trampa kampaņas biroja pārstāvis 15. septembrī paziņoja, ka bijušais prezidents Donalds Tramps ir “drošībā pēc šāvieniem viņa tuvumā”, ziņo CNN.

“Prezidents Tramps ir nogadāts drošībā pēc šāvieniem viņa tuvumā. Pagaidām sīkāku ziņu nav,” teikts Trampa kampaņas preses sekretāra Stīvena Čeunga paziņojumā.

Bijušais prezidents spēlēja golfu Trampa starptautiskajā golfa klubā Vestpalmbīčā. Saskaņā ar avota, kurš pārzina notikušo, teikto, golfa laukums nekavējoties tika slēgts.

Donalda Trampa dēls vietnē “X” ziņoja, ka aizdomās turamais ir aizturēts.

Slepenais dienests vietnē “X” paziņoja, ka sadarbojas ar Palmbīčas apgabala šerifa biroju, lai izmeklētu incidentu, kurā iesaistīts Tramps, kā arī to, ka incidents noticis īsi pirms plkst. 14 pēc vietējā laika.

Incidents noticis Trampa golfa klubā Floridā. Slepenajam dienestam, kas pārvietojies pirms Trampa, izdevās pamanīt uzbrucēju, kas it kā gatavojies šaut. Tiek ziņots, ka pēcāk vietā, kur atradies uzbrucējs uziets AK-47 veida automāts, “Go Pro” kamera un mugursomas.

“Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps ir drošībā un neskarts pēc svētdien notikušā incidenta. ASV Slepenā dienesta darbinieki preventīvi raidīja šāvienus pret uzbrucēju, kas atradās pie īpašuma robežas, šis jautājums tiek izmeklēts,” paziņojis ASV Slepenā dienesta pārstāvis,

Aizdomās turētais aizturēts

Aizdomīgajai personai izdevās aizbēgt ar automašīnu, bet vietējā policija viņu vēlāk aizturēja kaimiņu apgabalā, atklāja amatpersonas. Tiek ziņots, ka aizturētā persona ir Raiens Veslijs Ruts no Havaju salām, kurš nodarbojas ar celtniecību un iepriekš paudis kritiku Trampam, izmantojot sociālos medijus.

Tramps slavē specdienestu darbu

ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps izteicis pateicību Slepenajam dienestam un vietējai policijai par “absolūti izcilo” darbu.

Tramps pateicies Slepenajam dienestam, Palmbīčas apgabala šerifam Rikam Bredšovam un tiesībsargājošajām iestādēm par to, ko viņš nosauca par “neticami labi paveikto darbu”, lai nodrošinātu viņa drošību. “Paveiktais darbs bija absolūti izcils. Esmu ļoti lepns, ka esmu amerikānis!” viņš raksta sevis dibinātajā sociālajā vietnē “Truth Social, external”.

“Vēlos pateikties visiem par rūpēm un laba vēlējumiem – tā noteikti bija interesanta diena!” viņš piebilda.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments