Tiešraidē atmasko JKP melīgos priekšvēlēšanu saukļus

JKP

“Man ir sajūta, ka jūs melojat šajā tekstā,” teic Jānis Domburs, kurš “Delfi TV ar Jāni Domburu” raidījumu ciklā “Par ko balsot Rīgā?” izvaicāja Jaunās konservatīvās partijas saraksta kandidātus. 

Raidījuma vadītājs tiešraidē lūdza Jauno konservatīvo partijas pārstāvjus 13.Saeimas deputāti, JKP mēra amata kandidāti Lindu Ozolu, SIA “ET NOVUM” valdes loceklis Jāni Ozolu un SIA “Komūna” valdes priekšsēdētāju Dāvi Staltu ar faktiem pamatot savā priekšvēlēšanu reklāmā izmantotos apgalvojumus. Tas izrādījās ļoti sarežģīts uzdevums, spriežot pēc potenciālo Rīgas domnieku izmocītajām atbildēm.

Visu raidījumu var noskatīties ŠEIT.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skumji
Skumji

Skumji, Domburs ir zaudējis objektīvu pieeju nešķirojot – vienus tirpina par maznozīmīgiem sīkumiem, kamēr citiem zem katra negluduma spilvenu paklāj.

MG 42
MG 42

Es par viņiem balsošu. Nopietni. Neviena cita kandidāta pašreiz neredzu.

Mauzers
Mauzers

Kurš muļķis ies par šiem tukšmuldētājiem balsot , solija mākslīgi apsēklot visas rīdzenieces !

kalašnikovs
kalašnikovs

Smerdeļi arī āfrikā ir smerdeļi!

Vilks
Vilks

Man viss ir skaidrs.Bordāna skolnieki.Kā var nesolīt?