Šlesers gatavs stāties Rīgas mēra Ķirša vietā; aicina partijas biedrus “strādāt, lai pārņemtu varu valstī”

Kadrs no video

Aināram Šleseram kā partijas “Latvija pirmajā vietā” (LPV) līderim turpmāko pilnvaru laikā galvenie uzdevumi būšot nodrošināt uzvaru pašvaldību vēlēšanās Rīgā un Latgalē, Pierīgā un pārējā Latvijas teritorijā, viņš uzsvēra savā uzrunā sanākušajiem politiskā spēka kongresa dalībniekiem sestdien.

Šlesers savā aptuveni stundu ilgajā runā norādīja, ka, lai to paveiktu, būs jāizveido apmēram 40 komandas visā valstī.

Vienlaikus jau nākamajā dienā pēc pašvaldību vēlēšanām būs jāgatavojas Saeimas vēlēšanām, lai panāktu varas pārņemšanu valstī.

Saskaņā ar reitingiem LPV patlaban atbalstot aptuveni 100 000 cilvēku, aprēķinājis Šlesers, tomēr ar to nepietiekot uzvarai vēlēšanās, tāpēc to nepieciešams palielināt.

Šim mērķim Šlesers aicināja visus partijas biedrus un atbalstītājus būt vairāk aktīviem sociālajos medijos atklātajos kontos, tos “uzspridzinot” ar viedokļiem un komentāriem.

“Mūsu lielākais atbalsts ir mobilie telefoni,” secinājis Šlesers, uzsverot, ka viņam vien sociālajos medijos sekojot desmiti tūkstoši cilvēku.

Sociālie mediji viņu partijai svarīgi, jo privātie mediji, viņaprāt, ir korumpēti un valdošo partiju nopirkti, un viņi neņemot vērā LPV.

Šlesers savā runā daudz kritizēja esošo valdību, tostarp īpaši izceļot partiju “Vienotība”, kura esot pieļāvusi slikto ekonomisko situāciju un demogrāfijas problēmas. Kritika tika veltīta pat “vēstnieku mafijai”, jo Latvijas sūtņi nestrādājot kā nākas investīciju piesaistē.

Tāpat tika kritizēts Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs un prokuratūra, kas piesedzot nelikumības, piemēram, bijušā premjera Krišjāņa Kariņa lidojumu epopejā un “Vienotības” aplokšņu algu skandālā.

Politiķis apgalvoja, ka esot gatavs nomainīt pašreizējo Rīgas mēru Vilni Ķirsi (JV), jo, lai neturpinātos stagnācija, esot jābalso par Šleseru tāpēc, ka citas alternatīvas Rīgas iedzīvotājiem nemaz neesot.

Nokļūstot Rīgas mēra krēslā, Šlesers ne tikai atlaidīšot slinkos un nekam nederīgos ierēdņus, bet veikšot arī grandiozas izmaiņas pilsētas attīstībā.

Piemēram, vienosies ar visām Latvijā esošajām bankām, lai pašvaldība panāktu savu laiku nokalpojušu māju nojaukšanu vai to renovēšanu un nosiltināšanu. Un tas notikšot ne pa vienai mājai, bet veseliem kvartāliem.

Šlesers panākšot, ka katrs investors, uzņēmējs varēs nākt uz domi ar saviem projektiem un priekšlikumiem. Ja projekts būs atbalstāms, tad pašvaldība slēgšot nodomu protokolu, ar kuru pašvaldība apņemtos atbalstīt konkrēto projektu.

Lai arī Šlesera ģimenes uzņēmums piesaistījis investorus no Apvienotajiem Arābu Emirātiem Rīgas attīstībā, ar vienu projektu nebūšot līdzēts pilsētai, tāpēc vajadzīgi tūkstošiem projektu.

LPV līderis apgalvoja, ka viņam esot skaidrs plāns ārvalstu un vietējo investīciju attīstībai. Investīcijas nepieciešams piesaistīt no ASV un Ķīnas, kā arī Vācijas un Francijas. Rīgas attīstībai katru gadu nepieciešams piesaistīt 5-10 miljardus lielas investīcijas.

Vienlaikus Šlesers brīdināja, ka valsts attīstība nepieciešama, lai netiktu šeit sūtīti bēgļi no Sīrijas un citiem karstajiem punktiem.

Tāpat Šlesers aicināja partiju atbalstīt arī krievvalodīgos, jo visi Latvijas pilsoņi ir kā vienota tauta.

Tribīnē kāpa arī eiroparlamentārietis Vilis Krištopans, kurš savā runā atskatījās uz politisko spēku sadalījumu Eiropas Parlamentā. Viņš arī pieminēja odiozo Ungārijas premjeru Viktoru Orbanu, kurš tiekot nepamatoti kritizēts dažādos jautājumos.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

7 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Kurzemnieks
Kurzemnieks
3 m. atpakaļ

Dumjā un gudrā tauta!
Jauns Ulmanis ir tiešām vienīgais variants, lai gāztu vienotības u.c. mafijas varu?
Šoreiz visi uzvēlēšanām! Nav citu variantu!

Peisdonena
Peisdonena
5 s. atpakaļ

Pasarg dievs, pārbauditus un pierādītus zagļus, ambiciozus ciniķus un egoistus laist pie varas!

Uldis
Uldis
4 s. atpakaļ
Reply to  Peisdonena

Labāk Ķirsi vai Staķi?

Ķerlis
Ķerlis
17 s. atpakaļ

Cilvēki nemācās, tiek turpina atkārtot tās pašas kļūdas. Vai tiešām cilvēkiem nav pieticis no tādiem pagātnes &X$*%! kā Krištopāns un Šlesers ?

Jefiņš
Jefiņš
1 d. atpakaļ

Duraks Šlesers, ka grib būt idiots Nr.2.

Kaža
Kaža
1 d. atpakaļ

Kremlīni rullē.Viens čekas ražojums,otrs padomju okupācijas armijas virsnieks,okupantu ideologu partijas biedrs, vienlaicīgi arī bērna gados politiski represēts,pieaugot nācis pie prāta un kļuva par okupantu aktīvistu,tagad par to saņēm politiski represēta bonusus,miljonāra statusu.Krāšņi un diži cilvēki vienuprāt,diži un krāšņi valsts nodevēji-kolaboranti otrprāt.Tiec nu gudrs!

palīgi
palīgi
1 d. atpakaļ

Bet ja nu atkal pie buldozera loga atbrauc ar pacēlāju.