Šlesers aicina Gobzemu darboties kopā tautas labā; Kaimiņš smīkņā par abu “teātri vēlētājiem”

Šlesers un Gobzems

Partijas “Latvija pirmajā vietā” dibinātājs, politiķis Ainārs Šlesers atklātā vēstulē uzrunājis opozīcijas deputātu, partijas “Likums un kārtība” dibinātāju Aldi Gobzemu, sociālajā tīklā Facebook publicējot atklātu vēstuli ar aicinājumu darboties kopā tautas labā.

Šlesers vēstulē aicina palīdzēt cilvēkiem, lai viņu varētu normāli dzīvot. Pēc Šlesera teiktā, tauta ir izmocīta, bet Kariņa-Levita režīms pat netaisās atteikties no saviem plāniem.

Viņš aicina Gobzemu apvienot spēkus un izvirzīt kopīgas prasības.

ATKLĀTĀ VĒSTULE ALDIM GOBZEMAM Aldi, CILVĒKIEM pašlaik ir svarīgi nekavējētos izbeigt tos neciešamos apstākļus, kuros…

Posted by Ainārs Šlesers on Piektdiena, 2021. gada 27. augusts

“Es piedāvāju 18.09 izvēlēties par datumu 100 000 protestam ar buldozeriem un smago tehniku, jo tas ir reāls termiņš, lai cilvēki var sagatavoties. Bet pirms tam iesniegt prezidentam ultimātu ar šādām prasībām.

1. Atteikties no obligātas vakcinācijas principa un visām piespiedu vakcinācijas metodēm – darba tiesību, mācību un pakalpojumu liegšanas bez sertifikāta, finansiāli apgrūtinošas vai nepamatotas testēšanas.

2. Izbeigt cilvēku šķirošanu pēc vakcinācijas pazīmes, nekavējoties pārtraukt visu cilvēka pamata tiesību ierobežošanu un diskrimināciju.

3. Noteikt, ka vakcinācija var būt tikai brīvprātīga izvēle bez jebkāda viltus un spaidiem.

4. Atsākt normālu skolas procesu bez jebkādiem nepamatotiem ierobežojumiem.

5. Izbeigt nepamatotu uzņēmumu saimnieciskās darbības ierobežošanu ar apšaubāmām epidemioloģiskajām prasībām.

6. Izbeigt nepamatotu uzņēmumu saimnieciskās darbības ierobežošanu un banku kontu slēgšanu tikai uz aizdomu pamata.

7. Izteikt neuzticību Krišjāņa Kariņa valdībai.

8. Izveidot jaunu krīzes pārvarēšanas valdību, kura sastāv tikai no amatam atbilstošiem profesionāļiem, kas stāv ārpus uzticību zaudējošajām partijām, ar mērķi izbeigt destruktīvo Kariņa valdības politiku, un sākt uzlabojumus jau pirms nākamās Saeimas vēlēšanām.

9. Nekavējoties izbeigt 15 miljardus lielā valsts parāda palielināšanu ar mērķi to notrallināt!

10. Atteikties no godīgu politisko konkurenci iznīcinošas varas partiju finansēšanas, liekot atmaksāt negodīgi saņemtos budžeta līdzekļus atpakaļ Valsts Kasē.

11. Nodrošināt godīgas nākamās Saeimas vēlēšanas.

12. Valsts Prezidentam 18.09 satikties ar tautu, lai uzklausītu viedokli un sniegtu paskaidrojumus.

Īstenot šīs cilvēkiem svarīgās prasības nekavējoties, pretējā gadījumā notiks tautas protests līdz Latvijas tautas griba tiks ņemta vērā. Ja 18.08 izdevās sapulcināt vairāk nekā 10 000 cilvēku īsā laikā, tad tagad, kad valdības plāni atklājas vēl skaidrāk, un cilvēku sašutums ir vēl lielāks, tautas gatavība parādīt savu gribu ir vēl vairāk pieaugusi! Ir nepieciešama vienota rīcība, ko es Tev piedāvāju, jo tā nav mūsu sacensība, bet tautas interešu aizstāvība!

Ir vajadzīga visu cilvēku apvienošanās, lai aizstāvētu savas un mūsu visu bērnu tiesības! Lai patriektu Kariņu! Es aicinu visus apvienoties!”

Artuss Kaimiņš smīkņā

Savukārt nu jau teju izjukušās partijas “KPV LV” dibinātājs, pie frakcijām nepiederošais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, komentējot Šlesera atklāto vēstuli Gobzemam, mudina abus sazvanīties, nevis rakstīt vēstules “Facebook”, liekot saprast, ka abi kungi ir pazīstami, lai komunicētu sazvanoties, un vēstuļu rakstīšana ir teātris vēlētājiem.

Klau, Šleser un Gobzem. Varbūt jūs varat vienkārši sazvanīties, kā līdz šim savā starpā, nevis te fb rakstīt viens otram mīlestības vēstules, kā jūs katrs mīlat tautu kopā un atsevišķi🕊

Posted by Artuss Kaimins on Piektdiena, 2021. gada 27. augusts

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
rowdy
rowdy

Tepat jau netā kaut kur lasīju-Jāpsveic Šlesera tiekšanās pēz varas,tas liecina,ka Latvijā vēl ir diezgan daudz naudas:)DD

Jānis
Jānis

Gribētu gan zināt, vai abiem censoņām pašiem ir sertifikāts. Tādā gadījumā prasīt citiem nevakcinēties būtu mazākais zemiski.

buga
buga

Zināms, ka Gobzemam ir. Par Šleseru pagaidām ziņu trūkst, bet viņš jau nav stulbs, gan jau sen savakcinējies.