Siliņa: Pār JV pārgāzusies melnā kampaņa ietekmējusi partijas reitingu

Evika Siliņa

Pār partiju apvienību “Jaunā vienotība” (JV) pārgāzusies melnā kampaņa pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām ir atstājusi iespaidu uz politiskā spēka reitingu, intervijā TV3 raidījumā “900 sekundes” atzina Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Lai arī JV popularitātes rādītāji krīt, Siliņa uzskata, ka partijas līderis gaidāmajās vēlēšanās Valdis Dombrovskis ir populārākais politiķis visās auditorijās. To apliecinot aptaujas, un viņa zināja teikt, ka Latvijā cilvēki joprojām balsojot par personībām.

Viņa atzina, ka “visa melnā kampaņa, kas pārgāzās pār “Vienotību””, ir atstājusi iespaidu arī uz partijas reitingiem, tomēr Siliņa pārliecināta, ka kopumā Dombrovskis, kas esot viens no ietekmīgākajiem politiķiem Eiropā un pasaulē, ir spējis Latvijai atnest diezgan labu rezultātu finanšu jomā un pārvēlēšanas gadījumā varēšot turpināt panākt Latvijas interešu aizsardzību.

zināms, partiju Saeimas vēlēšanu reitingā līderos izvirzījusies “Nacionālā apvienība” (NA) un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), liecina pēc Latvijas Televīzijas (LTV) pasūtījuma veiktās pētījuma centra SKDS aptaujas dati.

Aprīlī partiju reitingu līderos jau otro mēnesi ierindojas NA, kurai atbalsts ir nemainīgs – 8,1%. Otrajā vietā reitingā nonākusi ZZS ar 7,6% atbalstu, kas ir par 0,6 procentpunktiem vairāk nekā martā. Savukārt trešajā vietā ierindojusies JV, kas piedzīvojusi kritumu no 7,8% martā, un par viņiem aprīlī gatavi balsot 7,2% aptaujāto.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Tumbočka
Tumbočka

Miljonāra V. Dombrovska EP laikā Latvijā ir pieaugusi nabadzība , pieauga komunālie maksājumi , elektro cenas , degvielas cenas , pasliktinājās medicīnas pieejamība ,cilvēki turpina izbraukt , un tt ! Neviens normāks par Vienotības bandu nebalsos !

begemotu frizieris
begemotu frizieris

JV piedalās politiskajā cīņā ar visiem tikumiem un arī pašu izlolotajiem netikumiem. Vai nu oponenti ir kļuvuši spēcīgāki, vai arī paši augstprātībā dreifējošie bezrūpīgāki, nepiesedzot zodu no oponentu aperkota, jeb abi kopā.

Jefiņš
Jefiņš

Kundze, Jums kaut kas sajucis. JV pati visu laiku ir darījusi visu, lai to pat ienīstu un Jūsu pēdējais uznāciens bija tādā pašā garā. JV ir pielikusi roku izglītības galīgai sagraušanai, tautsaimniecības lejupslīdei un tagad Jūs vēl apvainosiet visus melnās kampaņas sarīkošanā.

spiegele
spiegele

ak spogulīt, spogulīt– lūdzu patīt filmu atpakaļ un izvērtēt kāda leksika un kādas pērles bira no premjeres (JV) mutes

Haris
Haris

Kurš muļķis balsos par Vienotības bandas miljonāriem Eiropā ?

pasaciņa pirms vēlēšanām
pasaciņa pirms vēlēšanām

Brīnums ka šoreiz vainīgs nav hibrīdkarš pret viņiem. Ļoti nožēlojami, ka valsts augstākās amatpersonas nav spējīgas atšķirt cēloņus no sekām. Varētu paskatīties spogulī, padomāt, izdarīt secinājumus, varbūt ka tad ne tikai partija bet arī valsts kaut ko iegūtu. Dombrovska ietekmīgums Eiropā un pasaulē arī tāds apšaubāms. Varu saderēt ka tepat blakus kaimiņvalstīs, Lietuvā un Igaunijā tādu Dombrovski nemaz nezin, tā pat kā mēs nezinam neko par viņu Eiroparlamenta deputātiem. Nemaz nerunājot jau par pārējo pasauli. Salīdzinam piemēram ar ASV Baidenu, Ķīnas Sji, Krievijas Putinu, tos visa pasaule zin, visietekmīgākie cilvēki. Vēl zināms ir Francijas Makrons, Vācijas Šolcs, tagad arī Zelenskis.… lasīt vēl »

Kaža
Kaža

Kundzei nenāk prātā saistīt šo kampaņu ar tās iemesliem,jv partijas līderu saistību kaut ar dienesta lidojumu ieradumiem un tēriņiem jeb, prastā valodā runājot,valsts kases izlaupīšanu.