Saeima uzdod Kariņam panākt Vakcinācijas projekta biroja likvidēšanu līdz 1. jūnijam

Eva Juhņēviča

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus “Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumā”, kas nosaka, ka Ministru prezidentam ir jāuzdod atbildīgajam ministram likvidēt Vakcinācijas projekta biroju līdz 1.jūnijam.

Šo priekšlikumu grozījumiem bija iesniegusi opozīcijas deputāte Jūlija Stepaņenko (LK).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: apollo.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Anija
Anija

Tikmēr, kamēr vīrusa izplatība ir pie 4 % noņemtajos paraugos jeb pie robežas ar nekontrolētu izplatīšanos, paši deputāti atļauj āra terases. No tiem ap 1000 saslimušajiem dienā 2 % ir ar letālu iznākumu un krietni vairāk ar ilgstošu un grūtu slimību. Manuprāt terases un tirdzniecības centri šādos apstākļos ir galīgi garām, drīzāk var būt runa par komendanta stundu un ierobežojumu atjaunošanu.

Stienis
Stienis

Tu gadījumā nestrādā “sabiedriskajos” medijos? Tie ir izcili dramatizētāji. katru dienu nevis “saslimst” 1000 cilvēki, bet gan tiek konstatētas pozitīvas analīzes, kas vēl nekādā gadījumā nenozīmē saslimšanu. Un tiem 2% mirušiem ķīniešu mēris ir sekundārais nāves cēlonis. Proti, ja cilvēks nositīsies autoavārijā, bet būs kovidpozitīvs, statistikā viņš būs miris no kovīda.

Otrkārt, ierobežojumi un komendantstunda ir efektīva vien īslaicīgi – ar to nevar apturēt infekciju- bet tik vien kā nedaudz ierobežot.
Ārā kafejnīcām jāveras vaļā! Tāpat kā bērniem nav jānēsā maskas.

Beidzot
Beidzot

Likumdevējs uzdod jampampiņam likvidēt nevajadzīgo liekēžu varzu !

DaRa
DaRa

…un atgriezt atpakaļ Valsts kasē visus izķērnātos līdzekļus !!!

Jēzups
Jēzups

Pavļuts uz šo jau parādīja vidējo pirkstu- pasakot, ka Vakcinācijas biroja jau nav, ir tikai Vakcinācijas nodaļa pie kādas tur iestādes.

Mizgrauzis - Astoņzobis
Mizgrauzis - Astoņzobis

veiksmes stāsts

zija
zija

Šodien pilnīgs klizmofans valdībai bez atvēzienua. Vienkārši. Pēdējais brīdinājums pirms iztrenkāšanaas, ja pats nezimetīs šuplinsku, petraviču un to pajoliņu pavļutu nennoliks pie vietas. Tur vai daži pa lopiņu modei var sist kulakā Tomēr kļūs siltāks un tonalitāte kāpostgalvu laukā mainās Visi vienīgi profesori bez grāda- pilnīgi gatavi inklūzijai

Ome
Ome

Un kur vakcinācijas avīzīte, es tā gaidiju mìkstu papīriņu ?