Saeima iecēlusi jauno valsts kontrolieri

Edgars Korčagins

Saeima trešdien par valsts kontrolieri iecēla līdzšinējo Valsts kontroles padomes locekli un Revīzijas departamenta direktoru Edgaru Korčaginu.

Par Korčaginu nobalsoja 90 deputāti, bet pret bija viens.

Korčaginu amatam izvirzīja valdību veidojošās koalīcijas partijas.

Korčagins Valsts kontroles padomē un Revīzijas departamenta direktora amatā strādā kopš 2015. gada. Pirms tam no 2007. gada viņš bijis Labklājības ministrijas Eiropas un juridisko lietu departamenta vadītājs.

Korčagins ieguvis maģistra grādu tiesību zinātnē Latvijas Universitātē.

Valsts kontroliera amats decembra sākumā kļuva vakants, jo līdzšinējais valsts kontrolieris Rolands Irklis izraudzīts Latvijas pārvades sistēmas operatora AS “Augstsprieguma tīkls” valdes priekšsēdētāja amatam.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
bez ilūzijām un liekām cerībām
bez ilūzijām un liekām cerībām

Lielos vilcienos valstī nekas neuzlabosies.

Fashion
Fashion

Nav par šo fruktu daudz info, bet kamdēļ gan nepavērtēt pēc izskata? Palūkosimies… Pliks pauris, tas jau vecmodīgi, Guntars Krasts iesāka, pēc tam Pavļuts, NEPLP Ābolīc un kas tik vēl ne. Brilles… Jautājums, vai nepieciešamas, vai tikai tāds ” bargā kunga ” atribūts. Šlipse sasieta ne perfekti, bet gluži ciešami, tas pozitīvi. Soma…. Ja tā, kas blakus stāv, viņējā, visu cieņu. Žakete nav pelēka vai zila, pie kam izskatās pēc kašmira ( varbūt kļūdos ), jebkurā gadījumā nav slikta. Kas nu mani visvairāk interesē – pulkstenis. Acīmredzami neērts un spocīga izskata, bet….. Kāds var atpazīt marku, ja nu kas? Un… lasīt vēl »

Arvids
Arvids

Apsveicu visus, Fantomass ir atgriezies!

Dindālz
Dindālz

bērni izraudzijās uzraugošo izmetni. Lieliski!

Krišjānis lido
Krišjānis lido

Ieceļ bez konkursa , bez apspriešanas , tāpat iestumjat arī VID vadoni , kontrbanda nedrīkst apsīkt , tieši Vienotības bandas stilā !