Rinkēvičam būtu jāsamazina alga par katru lēmumu, kas vērsts pret Krieviju, apgalvo Didzis Šmits 2014. gadā

Didzis Šmits

Intervijā radio Baltcom 2014. gada 19. decembrī Didzis Šmits, stāstot par Latvijas zivrūpniecības nozari un komentējot ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmumus, apgalvo, ka tā būtu laba ideja – par katru šādu pret Krieviju vērstu lēmumu samazināt ministram Rinkēvičam algu.

Divus gadus vēlāk tajā pašā radiostacijā Didzis Šmits ir jau vēl daudz kritiskāks pret Latvijas ārlietu ministru un viņa lēmumu iekļaut Latvijas melnajā sarakstā atsevišķus krievu estrādes māksliniekus, kuri publiski atbalsta karu Ukrainā.

Rinkēviča politika attiecībās ar Krieviju ir destruktīva un nav Latvijas interesēs, apgalvo Šmits. Krieviju nevajag kaitināt, nevajag skaļi runāt par nelikumīgajām vēlēšanām Krimā, tas neesot Latvijas interesēs.

Šie izteikumi, tāpat kā tie, uz kuriem Puaro. lv ir norādījis iepriekš, kopumā apliecina, ka

Didzis Šmits visā savā iepriekšējā publiskajā darbībā ir nemainīgi un konsekventi iestājies pret sankciju noteikšanu Krievijai, un tikpat konsekventi apgalvo, ka ASV sankcijas pret Lembergu ir ASV iejaukšanās Latvijas iekšējās lietās.

Didzis Šmits ir Saeimas deputāts, kurš tika ievēlēts 13. Saeimā no Artusa Kaimiņa un Alda Gobzema izveidotās partijas KPV LV, bet šajā vēlēšanās startē kā pirmais numurs Rīgā no Ulda Pīlēna veidotā Apvienotā saraksta.

Avoti: Дидзис Шмитс в программе “Утро на Балткоме” (21.09.2016) by Mixnews (soundcloud.com);

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


20
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
zinātāja
zinātāja

Krabju vecis izrādās jau sen atbalsta krieviju,ļaunuma impēriju. Sanāk ka par ministru Latvijā ieliek kurmi, kas savos rīkojumos kaitēs Latvijas valstij. Pilsoņi esiet modri!

Latvietis
Latvietis

Pasakiet cik varasvīru Latvijā nav Maskavas nopirkti?

velns parāvis !
velns parāvis !

Kāpēc tas āksts tiek reklāmēts ?

Jāzeps un brāļi
Jāzeps un brāļi

Maskavas antisemīti pēc neveiksmīgā uzbrukuma Izraēlai uzbūvēja pieminekli ebreju slepkavotājam Frīdriham Jekelnam un nosauca par Uzvaras pieminekli. Man smiekls no dokumentālās filmas kad kāra tos fričus. Krievu virsnieks iebrēcās zavodzi, studebekeri aizbrauca un kara noziedznieki palika karājoties cilpās. Pakāršanas inovācija! Bet tad pie pakārtajiem saskrēja krievu zaldāti un norāva zābakus no kājām. Ģenerāļu zābaki milzīga bagātība pēc kara! Laimīgie ieguvēji varēja peldēties vodkā! Tikai kā dalījās tie kuri dabūja pa vienam zābakam? Kautiņā vai kārtīs ha ha ha? Jā, vienam pakārtajam norāva pat bikses, arī vērtīga manta. Pameklējiet to dokumentālo filmu un pasmejietties.

Ēriks
Ēriks

Nevajag melot, tie nebija studbekeri, bet krievu polutorkas. Te nekas nav smieklīgs, tikai jāzepiem nāk smiekli.

Jāzeps un brāļi
Jāzeps un brāļi

Redzi Ērik, smieklīgi kā krievi norāva pakārtajiem zābakus. Saucas ”russkaja smekalka”.

Ušakovs
Ušakovs

Man tas Didzis sāk palikt pievilcīgs.

Agēšins
Agēšins

Man arī.

no malas skatoties
no malas skatoties

Nodevēji ir pievilcīgi bijušiem Latvijas okupantiem.

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Tādi šmitiņi te Latvijā netrūkst, jo šie mēsli lien pakaļā krievijai,ļaunuma impērijai.

Gada glezna
Gada glezna

Lielkrievu šovinisms nav tikai nacionāla parādība.

Čivauva
Čivauva

Es daļēji tam varētu piekrist. Tāda sajūta ka Rinkēvičam kaut kāds personīgs naids pret abām austrumu kaimiņvalstīm. Visu laiku rej. Tai riešanai sekas ir tādas ka iedzīvotājiem viss paliek dārgāks. Un nevis kaut kādas ekskluzīvas lietas, bet tieši pirmās nepieciešamības lietas (pārtika, siltums, energoresursi). Bet par iedzīvotājiem jau visiem vienalga. Cerams ka pēc vēlešanām vienotība vairs nekur netiks.

derdz
derdz

Neviens no soda neaizbēgs šai vai ctiā pasaulē, ja būs pelnījis, tad tiks iz[pildīts, lai kur vainīgais būtu un pat slēptos

kariņš no Delavēras
kariņš no Delavēras

Nez cik šmitam samaksāja, lai tēlo prokrievisko tā, lai muļķu uzmanība būtu novērsta no čekista levita

Ne tik daudz cik man.
Ne tik daudz cik man.

Mamikiņš

Novembra paģiras
Novembra paģiras

Katram pīlēnam savas lokomotīves- kur te brauc viss saprotams, cita lieta – vai mums pa ceļam? Gan jau būs pietiekoši daudz populistu kas meklēs nākotnes pašizpausmes iespējas skandālos un jautrajā dzīve – tie šis sarakts īsti derīgs. Pat ja bezcerīgi, tad vismaz ar troksni! Latvijas izvēle oktobrī.

Andris
Andris

Malacis , balsošu par Šmitu !

zinātāja
zinātāja

Idiotu netrūkst, kas balso par krievu lūzeriem. Tāpēc mēs esam pakaļā visiem , jo nodevēji bremzē atīstību.

stulbais idiots
stulbais idiots

Nekādi nevaru iebraukt. Kapēc rietumu bankai, kurai krievijā ir banka, un pēc kuras iniciatīvas zatlera perdeļu partija putinistiem izdalīja 40 tūkstoši TUA, nepatīk prokrievisks politiķis.

krams
krams

Dibenrastiem vispār nevajadzētu algu maksāt!