“Apvienotā saraksta” Rīgas listes pirmais numurs arī tagad uzskata, ka ASV iejaucas Latvijas iekšējās lietās

Didzis Šmits

Pirms dažām dienām, ar mērķi atgādināt vēlētājiem 14.Saeimas vēlēšanās kandidējošo politiķu spilgtākos viedokļus, kas varētu būt piemirsušies, taču būtiski, lai izprastu šo politiķu patiesās vērtības, Puaro.lv publicēja 2019. gada interviju ar “Apvienotā saraksta” pirmo numuru Rīgā Didzi Šmitu, kurā viņš apgalvo, ka ASV noteiktās sankcijas pret Aivaru Lembergu ir ASV iejaukšanās Latvijas iekšējās lietās.

Ņemot vērā, ka šis Didža Šmita viedoklis par ASV iejaukšanos Latvijas iekšējās lietās patiesi daudziem bija piemirsies, publikācija izraisīja daudz jautājumu un viedokļu sociālajos tīklos, uz kuriem reaģējot Didzis Šmits precizēja, ka arī tagad domā tieši tāpat kā 2019. gadā.

Publisku atbalstu šajā jautājumā D. Šmitam steidzās paust arī vēl viens “Apvienotā saraksta” deputātu kandidāts Andris Kulbergs, kurš “nesaprata, par ko vispār jautājums” un uzskata, ka Šmita pirms trim gadiem teiktais ir “atbilstoša kritika toreiz notiekošajam valdībā, kad bija skaidra vēlme mērķa sasniegšanai neievērot tiesiskumu un likumus”.

Atgādināsim, ka Didzis Šmits ne tikai uzskata, ka ASV iejaucas Latvijas iekšējās lietās, bet līdz pat pēdējam laikam ir iestājies pret Krieviju noteiktajām sankcijām apgalvojot, ka jo ilgāk pret Krieviju būs noteiktas sankcijas, jo sliktāk tas būs Latvijai: “Apvienotā saraksta” Didzis Šmits 2014. gadā asi nosoda sankcijas pret Krieviju – Puaro.lv .

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vāciets
Vāciets

100% moskaļs! Iģi nahren uz rašku, mērkaķi nelatvieti!

Stienis
Stienis

Ko jūs te ņematies? Tiešām kāds vēl ies balsot? Jūsu optimismam nav robežu! :)))

rusofobs
rusofobs

Vai šitam idiotam pieder “puaro.lv”? Kāpēc viņš šeit ziņās tiek tik traki reklāmēts?

Man
Man

Šitam gan jaufīga vēlēšanu reklāma!

Latvietis
Latvietis

Drusku iejaucas, bet tā pamaz. Latvijā būtu kārtīgi jāpastrādā Amerikas vīriem melnā ar savām lapsenītēm. Kremļa nopirktie savās pilīs jūtas visvareni un nodara ļoti lielu kaitējumu valstij un mums visiem. Tiek sagrauta izglītība, medicīna, iekšlietas, tiesu sistēma. Ļoti daudzi pensionāri saskaita no pensijas atlikuma nopirktos kartupeļus lai zinātu cik vienā dienā drīkst apēst un vai svētdienās drīkst atļauties maizi.

Spodris
Spodris

Didzis nav no gudrākajiem.

Tūters
Tūters

Šmitam ir 100% taisnība. Pieslēdziet mazliet smadzenes un neuzticieties valdības, (tas patreizējo varas partiju) kontrolētajam radio un televīzijai. Nesaprotu, kādu apstākļu vadīta, mūsu valdība tagad adoptējusi Ukrainu un par to tur lielāku rūpi nekā par Latviju, izsaimniekojot mūsu samaksātos nodokļus. Bet par Irāku, kur dien Latvijas karavīri nav ne ziņas ne miņas par viņu dienesta gaitu- uzvarām un zaudējumiem. Vai Latvija jau pārdota un mums piedāvā pašiznīcināties…..

Gada glezna
Gada glezna

Tiešām “tūters”.

Gada glezna
Gada glezna

Nav saprotama šī gaisa tricināšana.
1) “ruskij mir ” vēlētāji par šo sarakstu tik un tā nebalsos.
2) Tagad arī latvieši par šo sarakstu nebalsos.

Mēs geimčeindžeri
Mēs geimčeindžeri

Esam sašutuši.

dusmiga
dusmiga

Šī kompānija mani nepārliecina. Aizgājuši, pametuši … un tagad nu būs tie pareizie !!! Es saku – nē !!