“Apvienotā saraksta” Didzis Šmits 2014. gadā asi nosoda sankcijas pret Krieviju

Didzis Šmits

“Apvienotā saraksta” pirmais numurs Rīgā Didzis Šmits 2014. gada 11. augustā radio “Baltkom” asi nosoda sankcijas, kas ieviestas pret Krieviju saistībā ar Krimas okupāciju.

“Jo ilgāk saglabāsies Krievijai noteiktās sankcijas, jo sliktāk Latvijai. Neviens – ne Krievija, ne Eiropa, ne ASV necietīs tik ļoti, cik mazās Latvijas ekonomika”, – intervijā radio Baltkom tiešajā ēterā teica Latvijas Zivrūpnieku savienības prezidents Didzis Šmits.

“Krievija, Vācija, Amerikas Savienotās Valstis izdzīvos. Eiropa izdzīvos. Jautājums – kas notiks ar mums? Kas notiks ar Latviju? Mēs spriežam, ka kaut kur tuvumā notiek karš. Nē, karš ir šeit. Karš ekonomikā. Mēs, kā vienmēr, esam frontes pirmajās līnijās un vienmēr esam gatavi bez atlīdzības skraidīt pa mīnu lauku”, — emocionāli teica Šmits.

Kā norādīja politiķis, uzņēmēji šajā situācijā izdzīvos – pirmām kārtām cietēji būs strādājošie, kuri būs spiesti Latviju pamest. Un tas jau, kā uzskata Šmits, būs neatgriezeniski.

“Uzņēmēji izdzīvos. Tāpēc, ka viņi ir uzņēmēji. Izgudros kaut ko. Atradīs rosinājumu. Bet kas būs, piemēram, ar Roju, kur visi pilsētas iedzīvotāji strādā vienā uzņēmumā? Cilvēki brauks prom. Ir biznesmeņi, bet ir arī labi darbinieki, kuri neiegulda savu naudu, toties prot saražot lieliskus produktus. Un mums vajag, lai viņi šos lieliskos produktus saražo šeit. Tā tikai vēl trūka, lai sāktos jauns emigrācijas vilnis “, — intervijā teica Didzis Šmits.

Kā zināms, 2014.gadā Krievija noteica embargo lielākajai daļai pārtikas produktu no ASV, ES un citām Rietumvalstīm, kuras atbalsta pret Krieviju noteiktās sankcijas.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: VES(tocka)LV

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


15
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gada glezna
Gada glezna

Lielkrievu šovinists nav nacionalitāte.

ruksis
ruksis

Didzis izskatās kā tāds pašapmierināts, zaglīgs padomietis. Vēstures mēslaine ir viņa īstā vieta.

Big fish
Big fish

Kas nu vinjsh par zivruupnieku, tur nu vareetu pastriideeties, bet principaa piekriitu. Buutu taisniigi, ja ES kompenseetu to stulbo sankciju rezultaataa radushos zaudeejumus Krievijas un Baltkrievijas kaiminjvalstiim. Neesam tak Portugaalee vai Islandee, tiem jau pie pakaljas, var parakstiities zem jebkaa. Moja hata s kraju…

eiropietis
eiropietis

Minētās “kaimiņvalstis” lai orientējas prom no Krievu impērijas. Tas viss būs labi. Krievija vienmēr Latvijai ir nesusi tikai postu.

Laima
Laima

bet kurš muļķis nezina , ka sankcijas darbojas abpusēji !

Dosja
Dosja

ne jau tik senā pagātnē….. tur jau visa tāda austrumu draugu kolonija Politdarbinieku interesū grupa te veidojas

Megrē
Megrē

Par sadarbību ar Kreiviju, pret ASV iejaukšanos mūsu iekšējās lietās, ielikts par Apvienotā saraksta pirmo nr. Rīgā cerībā, ka krievi nobalsos.

Vilis
Vilis

Didzis ir reālpolitķis, kās pārstāv un aizstāv LATVIJAS intereses, kas negrib klanīties Latvijas kaklakungiem ASV un Eiropai. Šie pārokeāna pakaļu laizītāji jau ir līdz kaklam, kamēr valsts ir parādos vajadzētu arestēt visus viņu īpašumus un banku kontus. Sastrādāts ir milzum daudz, viena gada Latvijas budžets ir izsaimniekots, Austrumu partnerības realizēšanai – šo valstu politiskās opozīcijas uzturēšanai – Austrumu partnerības mērķis ir nostiprināt politisko asociāciju ar sešām Austrumeiropas un Dienvidkaukāza partnervalstīm un šo valstu ekonomikas integrāciju. Tās ir: Armēnija, Azerbaidžāna, Baltkrievija, Gruzija, Moldovas Republika, Ukraina. Tāpēc arī tagad tas karš Ukrainā ar Krieviju, kur jau ir ieguldīti 1.8 miljardi eiro no… lasīt vēl »

Pārdomā vēlreiz
Pārdomā vēlreiz

Austrumiem gan viņš grib klanīties. viņš ir parasta prostitūta, kas dziedās to dziesmu no kurienes nauda nāk. Ja viņa konservus pirktu ASV viņš putām uz lūpām aizstāvētu viņus.

dziesmusvētki gļučī
dziesmusvētki gļučī

Normāls latvietis

zatlera perdeļu partija
zatlera perdeļu partija

Vai šitas bārenīts gatavojas rietumu bankai varas grožus atņemt, ka tik populārs presē kļuvis?

levitkucins
levitkucins

Viņš saimā neiekļūs un visi būs laimīgi, jo lohi domā ka viņš ir vienīgā un galvenā latvijas problēma. Viņš taču ir prokrievisks, nevis attīstībai/par kas veic latvijas pārkrievošanu. He he

Lexussss
Lexussss

Esot bērnībā pat čurājis un krāvis biksēs.

dadzis šmits
dadzis šmits

Nu un kas? Es arī gribu kārtot kompensācijas tiem, kurus apsūdz par 2 miljardu atmazgāšanu. Vai ta tikai pauļuts un bondars to drīkst?

zatlera perdeļu partija
zatlera perdeļu partija

Ko ta viņš nepareizu pateica?