Reira padomnieks Guntars Račs iestājies “Vienotībā”

Guntars Račs / Facebook

Partijas “Vienotība” valde atbalstījusi autora un mūzikas producenta Guntara Rača iesniegumu par iestāšanos partijā.

“Vienotības” valdes priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Arvils Ašeradens (JV) uzsver, ka Račs ir kultūras nozares profesionālis ar uzņēmēja izpratni, kura pieredze partijai būs ļoti noderīga.

Savukārt Račs, pamatojot lēmumu iestāties partijā, norāda, ka, darbojoties radošu cilvēku tiesību aizstāvībā, ir sapratis, ka, lai kaut ko uzlabotu, jāiesaistās politiskajos procesos. “Vienotībā” viņš redz “kompetenci, pieredzi un vēlmi veidot Latviju par modernu, drošu un radošu valsti”.

Račs, kurš ir arī finanšu ministra Jāņa Reira (JV) padomnieks, ceru, ka viņa vairāk nekā 30 gadus ilgā pieredze radošajās industrijās būs vērtīgs pienesums partijai.

Viņš partijā sagaida atbalstu, lai “Latvijas talantiem un kultūras nozarē nodarbinātajiem būtu labas izaugsmes iespējas, tiesību aizsardzība, labāki darba apstākļi un sakārtota likumdošana”.

Račs ir vairāku biedrību – Latvijas mūzikas izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA), Latvijas autoru apvienības (LAA), Latvijas mūzikas producentu apvienības (LaMPA) un Pašnodarbināto mūziķu apvienības – dibinātājs.

Viņš ir bundzinieks un dziesmu autors, latviešu mūzikas izdevējs, producents un “Izdevniecības MicRec” īpašnieks, ASV Ierakstu akadēmijas biedrs, vairāku Mūzikas ierakstu gada balvu un Autortiesību bezgalības balvu ieguvējs un septiņu grāmatu autors.

Ašeradens piebilst, ka jaunu biedru pieteikumus “Vienotības” valde saņem pastāvīgi. Kopš gada sākuma apstiprināti 15 jaunu “Vienotības” biedru pieteikumi, un partijas biedru kopējais skaits ir gandrīz 2200.

“Vienotība” ar partijām “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam”, “Valmierai un Vidzemei” un “Jēkabpils reģionālā partija” veido partiju apvienību “Jaunā Vienotība”, savukārt ar “Latgales partiju” apvienībai ir sadarbība.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TV3

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jēkabs
Jēkabs

Ar šito līšanu politikā mūziķi zaudē brīvību, neatkarību un tautas mīlestību. Tie kļūst par marionetēm politisko neliešu rokās. Kam tev Rač to vajadzēja, sūds tu esi!!!

Donāts
Donāts

Vai tu zini, kas ir vara?
Gribas iegūt kaut mazliet.
Vai tu zini, kas ir nauda?
Pat ja daudz, tās nepietiek.

Vai tu zini, kas ir nauda?
Vai tu zini, kas ir stulbums?
Tad, kad lien, kur nevajag.
Vai tu zini, kas ir tumsa?
Vēl viens āzis kāpostos.
Vai tu zini, kas ir vara?
– Tā ir vara !

/Dzejoļa struktūra un konstrukcija aizgūta no kaut kur dzirdētas dziesmas/

G. A.
G. A.

Padomnieks Reiram? Nu moins…var tikai ierēkt!

Gada glezna
Gada glezna

Guntars Račs nevarētu būt par gaļas izcirtēja vai santehniķa padomnieku, jo tur jābūt profesionālai prasmei. Tādēļ jau Guntars Račs ir finanšu ministra padomnieks, jo tur profesionālās prasmes ir nevēlamas un kaitīgas.

ruksis
ruksis

Sitiet bungas, pūtiet taures, vēl viens iemaldījies neizdarīgo, padomisko Liberastu partijā !

bondars
bondars

Šits dzejnieķelis domā, ka ir baigi kruts. Aprecējās ar pliku mis latvija 89. A man misis latvija un diustāvīga māja un zeme. Tūlìt visas sievietes skries balsot par viņu, jo kaut ko tur sadzejoja.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Saprātīgs lēmums. Veiksmi jaunajā darbā!