Pretēji partijas valdes iepriekš paustajam, KPV LV frakcijas deputāti atbalsta Vitenberga palikšanu ministra amatā

Vitenbergs
Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (JV)

Partijas “KPV LV” Saeimas frakcijas deputāti, izskatot jautājumu par uzticību ekonomikas ministram Jānim Vitenbergam, atbalstīja ministra darba turpināšanu valdībā, paziņojumā medijiem informēja frakcijas vadītāja vietnieks Aivars Geidāns.

“Šobrīd ārējie apstākļi ir ļoti neparedzami un mainīgi, līdz ar to iekšējās politiskās pārdales nebūtu pieņemamas, lai situāciju nepadarītu vēl trauslāku un nenostādītu Latvijas iedzīvotājus ķīlnieka lomā,” norādīja Geidāns.

“KPV LV” frakcijas priekšsēdētājs Māris Možvillo portālam LSM apstiprināja Geidāna paziņojumu. Viņš pastāstīja, ka pats frakcijas sēdē nepiedalījās un to vadīja vietnieks.

Iepriekš partijas “KPV LV” valde bija paziņoja, ka ir nolēmusi atsaukt Vitenbergu no ministra amata.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Nu jā
Nu jā

Izzskatās, ka KPV valde un frakcija nerunā viena ar otru par tādām lietām kā ekonomikas ministra amats.

Stienis
Stienis

Kāda atšķirība, runā vai nē? Viņiem nevienam mūsu valsts nav pirmajā vietā. Dažreiz viņi pat neapjēdz, ko dara un kādas tam ir sekas.