Plakāti vispirms, oficiālais paziņojums pēc tam – JKP Rīgas mēra kandidāte būs Linda Ozola

Linda Ozola

Lai gan iepriekš Jaunās konservatīvās partijas (JKP) Rīgas mēra amata kandidāts bija Saeimas deputāts Juris Jurašs, trešdien politiskais spēks izziņojis kandidatūru – Saeimas deputāti Lindu Ozolu. JKP reklāmas plakāti ar Ozolu izvietoti pilsētas ielās jau pirms oficiālās paziņošanas, vēsta LTV Ziņas.

JKP jau ziemā gatavojās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām, kas toreiz bija paredzētas aprīlī. Tolaik JKP līderis Jānis Bordāns atklāja, ka partijas Rīgas mēra amata kandidāts būs Jurašs, solot cīņu ar korupciju un miljons koku.

Taču pēdējās dienās Rīgā parādījušās Jaunās konservatīvās partijas priekšvēlēšanu reklāmas ar jau citu pirmo numuru – Saeimas deputāti, bijušo Rīgas domnieci Lindu Ozolu. Viņas kandidēšanu preses konferencē trešdien, 1. jūlijā, apliecināja Bordāns. 

Tikmēr Jurašs LTV Ziņām skaidroja, ka Covid-19 krīze likusi veikt virkni izmaiņu. Šajā laikā JKP skārusi vēl viena traģēdija – Jutas Strīķes nāve, kas atstāja iespaidu uz organizāciju un tās praktisko mērķu sasniegšanu. Tas viesa pārmaiņas partijas darbā – Jurašam uzticēta Saeimas Juridiskās komisijas un JKP frakcijas vadīšanu Saeimā, tāpēc viņš vairs nespēj piedalīties RD pašvaldību vēlēšanās kā kandidāts, paskaidroja deputāts.

Taujāts, vai tas nozīmē, ka JKP Juridiskā komisija ir svarīgāka nekā Rīgas dome, Jurašs LTV sacīja: “Es absolūti šobrīd negribētu runāt kategorijās, kas ir svarīgāks vai mazāk svarīgs.”

“Caur Juridisko komisiju tieši šobrīd tiek pieņemti svarīgi likumi tiesiskajā laukā, savukārt Rīgas pilsētai ir nepieciešams jauns mērs. Mērs ar tādām vērtībām, kādas pilnībā īsteno Linda Ozola,” sacīja partijas līderis Bordāns.

🔹 Šodien man ir ļoti nozīmīga diena, jo ar komandu oficiāli paziņojām, ka es startēšu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās kā…

Gepostet von Linda Ozola am Mittwoch, 1. Juli 2020

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lamata
Lamata

Savulaik Linda Ozola gandrīz noveda līdz infarktam LV ĀM un AM ar savu publisko sajūsmu par Erdogana cīņu ar kurdiem. Kurdi bija ASV sabiedrotie . Sākās vietējais tracis par viņas nostāju pret ES un ASV . Kaut kā izdevās JKP bābieti vest pie prāta. No politikas viņai nav nekādas saprašanas. Bet izskatās,ka patīk turku dedzīgie vīrieši. Rīgai vajadzīgas jaunas asinis mēra krēslā. Cik viņa domā ziedot JKP, lai pārspļautu M.Staķi ? Viņš ziedoja Pūces VARAM 35000 EUR. Cik ziedos Meroni, kurš saistīts ar JKP Linkaita gadiem ilgo sadarbību, sniedzot pakalpojumus Meroni interesēs ?

Ina
Ina

Ar šo vistiņu bùs lielākas iespējas Valainim , Burovam !

Mammogrāpsts
Mammogrāpsts

Vēl viena ķēkša valdīs valsti, pilnīgi kā pēc Liniņvolda.

Haris
Haris

Rīgā vajadzīgs saimnieks , nevis mākslīgā apsēklotāja !

Anda
Anda

Nē , viņa visas vecenes mākslīgi apsēklos !

Vilks
Vilks

Tad to miljons koku stādīs vai arī Jurašs pārdo.āja?