Maldināšana? JKP vides reklāma ar “uzticamo balsi” Lindu Ozolu izvietota vienīgi “intereses kāpināšanai pasākumam”

Linda Ozola

Jaunā konservatīvā partija (JKP) ir sākusi Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu reklāmas kampaņu un pilsētas ielās izvietojusi vides reklāmas norādot, ka Saeimas deputāte Linda Ozola būs partijas mēra amata kandidāte, vēsta portāls Delfi.lv.

Partijas birojā neapstiprina, ka JKP ir oficiāli pieņēmusi šādu lēmumu.

Reklāmas stends, kurā L.Ozola ir norādīta kā Rīgas mēra amata kandidāte ar tekstu “Uzticama balss nopietnām pārmaiņām”, atrodas Krišjāņa Barona ielā.

Partijas birojā norādīts, ka šādas reklāmas izvietošana ir intereses kāpinājums JKP pasākumam, kas trešdien, 1. jūlijā, norisināsies “Daugavas stadionā”. Tur politiskais spēks sola informēt par JKP plāniem Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās.

Ekrānuzņēmums no delfi.lv

Atgādinām, ka vēl šī gada februārī kā Rīgas mēra amata kandidātu JKP minēja Saeimas deputātu Juri Jurašu.

Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas notiks 29. augustā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti



1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vilks
Vilks

Nez par kādām nopietnām pārmaiņām iet runa?Pagaidām šai partijai vairāk par iedomību un nekompetenci nav bijis pa spēkam.Par vārdiem vajadzētu arī atbildēt.