Partiju reitingi: JKP nokritusi zem 5%, Jaunā Vienotība iztaisno muguru

Bordāns

Strauju kritumu piedzīvojusi Jaunā Konservatīvā partija, kuras šī brīža atbalsts mērāms ar 4,6%, un tas ir zemākais kopš Saeimas vēlēšanām, savukārt “Jaunajai Vienotībai”, kuru pārstāv arī ministru prezidents Krišjānis Kariņš, reitings pieaudzis par 4,4 procentiem, kas ir augstākais atbalsta rādījums pēdējo četru gadu laikā, liecina SKDS veiktā aptauja par partiju popularitāti jūnijā.

“Saskaņas” popularitātes kritums turpinās, un šobrīd tas sasniedzis zemāko punktu kopš 2010.gada. Šobrīd par “Saskaņu” būtu gatavi balsot vien 15,8% Latvijas pilsoņu. Savukārt “Jaunajai Vienotībai”, kuru pārstāv arī ministru prezidents Krišjānis Kariņš, ir reitinga pieaugums par 4,4 procentiem, kas ir augstākais atbalsta rādījums pēdējo četru gadu laikā.

LTV “Panorāma” vēsta, ka par Nacionālo apvienību savu balsi jūnijā būtu gatavi atdot 7,7% balsstiesīgo, savukārt par “Attīstībai/Par!” – 6,8%. ZZS atbalstītu 6,3% vēlētāju, bet KPV LV – 3,4% aptaujāto. Krities arī Latvijas Reģionu apvienības atbalstītāju skaits, neliels kāpums “Progresīvajiem”, bet nemainīgs tas palicis Latvijas Krievu savienībai. 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Republika®
Republika®

Latvijā cilvēkiem (vēlētājiem) ir īsa atmiņa, pareizāk ir teikt, nav atmiņas nemaz, ja var atbalstīt un priecāties parvienotības iekļūšanu Rīgas Domē. Labāk lai mani apzog krievs nekā latvietis!!!!!

Usne
Usne

Tipiskais latvietis! Pats pie siles netiek un tautietim neļauj zagt!