Meņģelsone iesniedz un tajā pašā dienā atsauc iesniegumu par pievienošanos JV

Līdzšinējā veselības ministre Līga Meņģelsone uzrakstījusi iesniegumu par pievienošanos partijai “Jaunā Vienotība”, ziņo LTV “Panorāma” platformā “X”.

LTV ziņo, ka Meņģelsone pēc jaunās valdības apstiprināšanas strādās jaunā veselības ministra komandā, ko apstiprinājis ministra amatam izvirzītais Hosams Abu Meri (“Jaunā Vienotība”).

Meņģelsone nav kandidējusi Saeimas vēlēšanās, un pirms kļūšanas par ministri bija Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore, kā arī pērn vasarā, dažus mēnešus pirms Saeimas vēlēšanām iestājās Ulda Pīlēna vadītajā biedrībā, kas arī ir daļa no apvienības “Apvienotais saraksts”.

Meņģelsone nedēļu pēc pievienošanās “Apvienotajam sarakstam” pārdomāja un no tā izstājhās.

Tomēr pārdomā

Pēcpusdienā Līga Meņģelsone ir atsaukusi savu pieteikumu par pievienošanos “Jaunajai Vienotībai”, un attiecīgi nestrādās arī nākamā veselības ministra Hosama Abu Meri (JV) birojā, piektdien, 15. septembrī, mediju pārstāvjiem pavēstīja Meņģelsone.

Viņa skaidroja, ka bija sagatavojusi pieteikumu, lai iestātos JV, kas bijis viens no JV nosacījumiem, lai veselības nozarei garantētu solīto finansējumu.

Pēc Meņģelsones teiktā, viņai tapis zināms, ka solītais finansējuma pieaugums tomēr nebūs, tāpēc viņa atsauc izskanējušo informāciju par viņas iestāšanos JV, kā arī viņa nestrādās Abu Meri birojā, kā tas bija plānots iepriekš.

Meņģelsone savu rīcību skaidro ar to, ka saņēmusi solījumu, ka veselības nozare saņems papildu finansējumu un tiks turpinātas reformas. “Solījums bija, ka tas turpināsies, bet ar nosacījumu, ka man jāiestājas JV. Tagad ir skaidrs, ka nekāda turpinājuma nebūs. Attiecīgi – nebūs finansējums, tāpēc atsaucu iesniegumu JV.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jabadabado
Jabadabado

Vecuma plānprātības izpausmes.

Pateicīgā latvāņu tauta
Pateicīgā latvāņu tauta

Tipiska latvāne

mjā
mjā

līdzīgs stāsts par finansējumu izskanēja arī no kandidāta Labsvīrs.Vai nu JV gatavojas jaunai ”ballītei”-kad nauda ir nebijušā daudzumā,lai nebūtu jādalās ‘laupījumā’,vai apzināta nozares iznīcināšana.

Jefiņš
Jefiņš

Laikam nepatika Hosama smaka? Kaut kā ātri mainīja virzienu.

Andris
Andris

Viņa gatava pat Jebu Meri pie strādāt par ūdens pienesēju , ka tikai pie jenotiem !

Arķoms
Arķoms

Man apmēram tāpat vakar gāja luškā ar Duņu.

pašlikvidācija
pašlikvidācija

Varbūt stājas tur, lai to likvidētu

Jefiņš
Jefiņš

Tā kā par vēlu, Hosams jau vietu aizņēmis.

linda abu dabi
linda abu dabi

Lai iet uz televīziiju. Tur šodien viena propagandona vieta atbrīvojās

oportūniste !
oportūniste !

Es šādiem lēkātājiem no vienas partijas uz otru neuzticos.