Mēģinājums ar meliem raisīt nacionālo naidu pret kaimiņiem Znotiņam rezultējas atvadās no partijas

Pēc vakar klajā nākušā videoieraksta, kas atmaskoja bijušā “Konservatīvo” frakcijas Saeimas deputāta, IZM parlamentārā sekretāra Reiņa Znotiņa publiski paustos melus par saviem krievu tautības kaimiņiem, šodien partijas “Konservatīvie” tvitera kontā parādījās paziņojums, ka Znotiņš esot uzņēmies atbildību par savu neētisko rīcību, līdz ar to viņš vairs nav partijas biedrs.

“Bijušais Saeimas deputāts Reinis Znotiņš pēc paša veicināta konflikta ar kaimiņiem izstājies no partijas “Konservatīvie””, apstiprinājis “Konservatīvo” valdes priekšsēdētājs Gatis Eglītis.

Vaicāts par partijas vērtējumu tam, ka bijušais parlamentārietis ar savu sākotnējo tvītu melojis par svarīgiem faktiem, Eglītis lakoniski norādījis, ka “Konservatīvie” to redz kā bijušā deputāta paša atbildību par savu rīcību un ka Znotiņš ir uzņēmies atbildību, izstājoties no partijas.

Kā jau vēstījām, 30.jūlijā Reinis Znotiņš Twitter publicēja ierakstu, kurā apgalvoja, ka krievu tautības kaimiņi viņu kāpņutelpā žņauguši, jo uzstājis, ka ir jārunā latviski. Znotiņš pauda sašutumu, ka kaimiņu izsauktie policijas darbinieki, pretēji Znotiņa gaidām, nevis aizturēja “uzbrucējus”, bet norādīja, ka vainīgs ir viņš, jo pats konfliktu izprovocējis. Taču 2.augustā atklātībā nāca video, kas parādīja, kas īstenībā notika kāpņutelpā: Bijušais Konservatīvo frakcijas Saeimas deputāts Znotiņš izrādās melis un naida kurinātājs – Puaro.lv.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
rowdy
rowdy

Laikam esmu atpalicis, man likās. ka Konservatīvie jau sen kā pajukuši.

Priekulis
Priekulis

Bordāns un Apinis vainīgi.

ruksis
ruksis

“Krievu tautības kaimiņi”, ja viņi nav iemācījušies tekoši runāt valsts valodu, var savas žopas ar steigu vākt atpakaļ uz Rosīju.

abc
abc

Lasot tavu komentāru pilnīgi varu iztēloties tevi Reiņa vietā. Noskaties video, tik nožēlojami no malas izskatās nacionālā naida kurinātāji.

Niecība
Niecība

Neticu ka uzņēmies atbildību. Redzēju to video, tādi kā viņš nav spējīgi uzņemties nekādu atbildību. Ja prastu uzņemties atbildību, tad taču nebūtu bijusi vajadzība apmelot kaimiņu? Twiterī taču meloja skaidrā prātā? Vienkārši lai nekristu ēna pār konservu partiju, uzstājīgi palūdza viņu izstāties. Čalim arī ļoti mazs IQ, pat nesaprot ka mūsdienās visi visu filmē, izliek publiskai apskatei, un meli darbojas tikai pret pašu. Viņa kaimiņš, parasts strādnieks, tajā video parādīja sevi kā adekvātu un cienījamu cilvēku. Dzērušam, neadekvātam ar vardarbību uz provokācijām neatbildēja.