LTV: 14. Saeimas priekšsēdētāja amatu varētu uzticēt Edvardam Smiltēnam

Edvards Smiltēns

Saskaņā ar neformālu vienošanos Saeimas spīkera amats tiks uzticēts “Apvienotā saraksta” pārstāvim un tas varētu būt Edvards Smiltēns, ziņo Latvijas Televīzija.

No partijas “Jaunā Vienotība” priekšsēdētāja biedra amatam tiek apsvērta Zandas Kalniņas-Lukaševicas kandidatūra, bet otra biedra amatam Jānis Vitenbergs no Nacionālās apvienības.

Saeimas sekretāra un sekretāra biedra amati varētu tikt uzticēti opozīcijai, attiecīgi Armandam Krauzem no Zaļo un Zemnieku savienības un Antoņinai Ņenaševai no “Progresīvajiem”.

Kā jau šonedēļ vēstījām, uz šo amatu tikusi apsvērta arī ekspremjera Māra Kučinska (AS) kandidatūra.

Pašreizējā Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA) varētu tikt virzīta darbam valdībā. Viņa neoficiāli tikusi minēta kā kandidāte uz aizsardzības ministra posteni.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vista
vista

tot’\ala kļūda jau tika te pielaista- ar to nāksies izcili šķidrai Saeimai arī sadzīvot. Vai vēlētāji no tā ko mācīsies? Noteikti nē- te pāķisms un marģināļi pāri visam

rokāde
rokāde

Tik pat bezcerīga būtne kā Mūnce– būs pārmantojamība, ilgtspēja Viss īstā zaļajā kursā

Nekā personīga
Nekā personīga

Kučinskis ir piemērotākais. No visiem

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Smiltēns varētu vadīt valsti kariņa vietā !!!

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Nākošo četru gadu uzdevums ir privatizēt lielos valsts vai pašvaldību uzņēmumus un mainīt Satvermi tā, lai Rietumu banka ar sorosītiem būtu pie reālās varas neatkarīgi no vēlēšanu rezultātiem. Levita pautlaizis kariņš no ofšora štata (Delavēras) šai lomai ir vairāk piemērots

aa10aa
aa10aa

par tiem lielajiem uzņēmumiem žēl gan