Liepnieks: Vienīgā cerība – paaudžu maiņa politikā

Tikai paaudžu maiņa varētu palīdzēt kaut ko risināt stagnējošos politiskos procesos Latvijā, uzskata rakstnieks un politikas vērotājs Jurģis Liepnieks.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
mitjka
mitjka

ar tam paaudzem redzkur mazministrs pleš reāls piemērs :)

Pabira
Pabira

Apbrīnojams naivums

Domā loģiski
Domā loģiski

Dzìve latviešu nākamajai paaudzei būs labāka. Kad Jūrmalā krievu būs 90% (šobrīd 70) un Rīgā 70% (šobrīd ap 60) , tad latkrievijā dzīves kvalitāti mērīs pēc krievijas vai baltkrievijas metodikas, nevis Igaunijas. Linda Abu Meri un šķībā mute Vonda teiks, ka mēs esam baškīrijai, kalmikijai un tatarstānai priekšā

stalkers
stalkers

atceros manā bērnībā 90to gadu otrajā pusē, vēl pirmajā klasē negāju, māte līdzīgi runāja, ka tagad jau vecie zagļi pie varas, ka izaugsim mēs(es un mana paaudze) ka tad kaut kas mainīsies būs labāk. Tagad man virs 30, redzu daudz kas ir mainījies, kaut kas uz labu, kaut kas uz sliktu, bet cilvēka daba palikusi tā pati, un jaunie ļoti labi mācās no vecajiem. Vispār principiāli uz kādu laiku kaut ko var mainīt vai nu karš vai revolūcija, bet ilgākā laikā tāpat viss nostājas kā bijis, ja iedzīvotāji ir pasīvi un valdībai ļauj sev kāpt uz galvas.

Vanga
Vanga

Sorosam ir 92. Drīz noliks ķelli. Pēc tam tiks slēgta Putina “Rietumu banka”. Varbūt tad kaut kas mainīsies

Orange
Orange

Pats teicējs jau arī no vecās paaudzes. Vai šajā jomā nemaz neprasās “svaigas asinis”? Citādi maļ un maļ vienu un to pašu, bet jaunā paaudze nesaprot.

Jancis
Jancis

Cerības mazas, paskatieties uz jauno NA paaudzi-neviens no dzintariem, dombravām, ratniekiem savu mūžu neko nav strādājuši, bet tagad vēl savas džuses saliek ministru birojos par padomniecēm!! Bezkaunības un alkatības kalngals!!! Es tāpec vien nespēju balsot par NA, ka tur ir šāda nekompetenti, alkatīga jaunā paaudze.

levitkucins
levitkucins

Nākamā paaudze pievienos Latkrieviju manai tēvzemei Baltkrievijai, jo tu Jurģi esi pēdejā latviešu paaudze.

Modris
Modris

Kas tev kait, kucēn? Vai esi impotents?