Liepnieks: Saeima un valdība šobrīd sabotē svarīgākos nacionālās drošības jautājumus

“Latvija vēl aizvien ir vienīgā valsts Baltijas jūras reģionā, kurā nav obligātā militārā dienesta”, norāda politisko procesu vērotājs, rakstnieks Jurģis Liepnieks TV24 27. februāra raidījumā “Preses klubs”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Teevabraalis Eberhards
Teevabraalis Eberhards

Shis svariigs jautaajums, taapeec nepiecieshams REFERENDUMS. Galu galaa, valsts vara tak piederot tautai. Rezultaats prognozeejams, aptuveni 70% PRET. Vismaz man taa liekas.

Latvijas Mediju atbalsta fonds
Latvijas Mediju atbalsta fonds

Mēs gan aktīvi strādājam šai virzienā. Tagad ar mūsu atbalstiņu un tā teikt virzieniņa parâdīšanu Sandris Metuzāls “Nezinâmajā zinātnē” uzrakstīja, ka latvietis Jēkabs Peterss Kijevā vainojams pie 10 000 ukraiņu slepkavībām. Pat kroplis Trockis esot bijis labāks par latvieti Petersu. Par valsts budžeta līdzekļiem popularizējam armiju un vēlmi dienēt.

Savējie
Savējie

Retais gadījums, kad piekrītu Liepnieka teiktajam.. Ja dari, tad dari, jā nē, tad nē un nav ko vaigus pūst.. Ko tur var neizstrādāt, ja visiem viss ir skaidrs.

linda abu meri
linda abu meri

Džekiņś varbūt var palasīt valdības deklarāciju? Valdība ir definējusi uzdevumu – transformēt ekonomiku. Mož beigs te blusas meklēt? A?

Varbūt
Varbūt

Drīzāk jau piebeigt ekonomiku

linda abu meri
linda abu meri

Transformēt nozīmē PĀRDOT. Latvijas valsts īpašumi (meži, zeme, latvenergo, air baltic, rīgas satiksme u.c.) ir JĀPĀRDOD.

klimata ministrs Brīnumdaris (Čudars)
klimata ministrs Brīnumdaris (Čudars)

Aizver pāksti. Kas tev ļāva izpaust valsteles noslēpumu?

Kariņš no Delavēras
Kariņš no Delavēras

Ja kādam kaut kas nepatīk, lai lasās prom

Tartale
Tartale

Nu kā var būt kaut kas obligāts, ja pat saeim ir tik liela neformāļu un marģināļu sekcija? Pavisam cita atsaucība būtu, ja te kādu praida obligāti svinējamu dienu grib;etos vai obligātu līdzdalību kādā no feministtu sektu aktivitātēm