Liepnieks: Ministru algām vajadzētu būt pielīdzinātām medmāsu algām, tad dzīve būtu pavisam citāda

Ar dzelžainu argumentu “mums pienākas, jo tāds ir likums” visām valsts augstākajām amatpersonām, arī politiķiem, kārtējo reizi šogad tiek paaugstinātas algas vēl par 4% klāt jau pērn pieliktajiem 40%.

Savu viedokli par to pauž rakstnieks un politisko procesu vērotājs Jurģis Liepnieks TV24 raidījumā “Nedēļa. Post scriptum”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gregors
Gregors

Nevajag tik. Medicīnao ir tik naudas kā nevienam citam. Nauda tur tiek izķengāta un nomenedžēta.

Jefiņš
Jefiņš

Veca dziesma. Ieraksta likumā kādu stulbību un tad nevis labo stulbību, bet liek visai Latvijai lēkāt tās ritmā.

paka
paka

labi, ka vēl nemēģināja salīdzināt ar saeimas deputātiem– māsām jau bakalaura izgllītība, bet deputāti visi tikai knapi 9. klasi pabeiguši. Daži pat ar pirmo reizi

nav par tēmu
nav par tēmu

Interesanti, ka puaro.lv vienmēr bija raksti, ja protesti notika Baltkrievijā vai Krievijā, arī par Prigožina teātri rakstīja. Bet šobrīd Vācijā notiek daudz daudz nopietnāki protesti. Latvijas ziņās ir gandrīz pilnīgs klusums, tā itkā nekas nenotiktu. Bet, manuprāt, Latvijas iedzīvotāji pilnīgi noteikti izjutīs sekas.

beef
beef

Vācijā riktīgi iet vaļā, Latvijā baidās tāpēc klusē.

Pabira
Pabira

Ābeces patiesības. Lasiet Maslova vajadzību hierarhiju. Alga nav un nevar būt galvenā motivācija. Kas valsts pārvaldē to nezina vai nesaprot, ir idioti. Kas to zina, bet ignorē ir prasti blēži un demagogi. Citkovskis ir viens no viņiem.