Liepnieks: Jāievieš nabadzības nodoklis!

Komentējot jaunievēlētā VARAM ministra Sprindžuka rosinājumu apsvērt bezbērnu nodokļa ieviešanu, politisko procesu vērotājs un rakstnieks Jurģis Liepnieks savukārt piedāvā valdībai daudzkārt efektīvāku veidu kā papildināt valsts kasi – ir jāievieš nabagu nodoklis.

Avots: TikTok@jurgisliepnieks

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


12
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kalašnikovs
kalašnikovs

Vai tu no debiliem cilvēkiem gribi sagaidīt pareizas idejas?

Čarlijs Čaplins
Čarlijs Čaplins

Jurģis ir labs komiķis. Bikses var pārplēst smejoties.

Aiziet
Aiziet

Vajag ievieat arī diršanas vai precīzāk apdiršanas nodokli. Nauda valsts kasē nāka griezdamies.

fart
fart

Nu, par aara tualeteem jau bij kaut kaada runa… Tas pats dirshanas nodoklis vien buus

Gada glezna
Gada glezna

Vai Jurģim Liepniekam ir bērni?

Gada skice
Gada skice

Viņam jau laikam būtu jāmaksā tas bezbērnu nodoklis, tāpēc jau viņš iestājas par nabagu nodokli, jo tas jau viņam nespīd nu nekā!

Siguldas dome
Siguldas dome

Tagad par visu jāprasa atļauja ukraiņiem.

bezvecāku nodoklis
bezvecāku nodoklis

Nodoklis jāuzliek tiem, kam nav vecāku. Viņiem nav jāaprūpē sava vecā mamma vai tētis

mace
mace

Galvenais, lai atbrīvotu no visiem nodokļiem visus, kas pelna virs 10 tkst mēnesī un noteiktas amatpersonu zortes. Pāfrējiem sen bija jāliek nodokļi lielāki maksāt

antilevits
antilevits

Varbūt vnk iestājamies Igaunijā. Bij tak kādreiz (un veselus 300 gadus!) Livonija, t.i. Latvija + Igaunija. Bij kādreiz Baltija, arī Latvija + Igaunija, kurai Baumaņu Kārlis pat uzrakstīja himnu Dievs svētī Baltiju. Kapēc mēs politiski esam Pribaltjikā, t.i. padomju veidotajumā Latvija + Igaunija + Lietuva? Padomju Savienìbas vairs nav. Lietuva ir atjaunojusi savās mūžīgās saites ar Poliju. Saskaņā ar Latviešu vēsturisko zemju likumu Vidzeme Latvijā vispār nekad nav bijusi un vidzemnieki nav latvieši.

Stienis
Stienis

Nu gan iebrauci auzās par vidzemniekiem. Pats palasi to likumu. Tas, ka tajā pie sentautām neizlasīji “vidzemnieki”, nenozīmē, ka Vidzemes un vidzemnieku nav bijis, un vēl jautrāk – ka viņi nav latvieši. Tu izliecies, vai tiešām nezini, ka tie bija leti/latgaļi/Vidzemes latgaļi? Tieši tā viņi sevi dēvēja un galvenais, ka daudzas citas tautas joprojām vēl šodien visu mūsu tautu sauc tieši pēc viņu pašnosaukuma – par letiem. Izņemot krievus un angļus, kurš vēl mūs sauc par latviešiem? Paskaties zināmākās valodas – visas skandināvu, vācu, nīderlandiešu, franču, itāļu, spāņu, franču – tās mūs sauc par “letiem”, mūsu valodu par ‘letu valodu”… lasīt vēl »

antilevits
antilevits

Jauki, ka esi kaut ko palasījis. Arī es esmu šo to palasījis. Piemēram, Matīsa Kaudzītes Merķeļa tulkotos “Stāstus iz Vidzemes senatnes” par Videvudu un videoāriešiem no Vitlandes (Vidlandes). Bet lai nu paliek Merķeļa fantāzijas. Likums ir un paliek likums. Un tas nosaka, ka Vidzemē ir dzīvojusi tikai pirmtauta līvi un padomju tauta (latviešu nācija).