Labklājības ministrs nezina, cik Latvijā ir mājsaimniecību

Gatis Eglītis
Partijas "Konservatīvie" priekšsēdētājs Gatis Eglītis

Trešdien, 15.decembrī, LTV raidījumā “Kas notiek Latvijā?” gan politiķi, gan uzņēmumu vadītāji bija aicināti savu viedokli izteikt un diskutēt par Latvijas plāniem energoresursu cenu samazināšanai.

Īpašu izbrīnu raidījuma vērotājos raisīja labklājības ministra Gata Eglīša (JKP) atbilde uz raidījuma vadītāja Jāņa Dombura jautājumu: “Cik mājokļu vai mājsaimniecību ir Latvijā?”

“Labklājības ministrijas uzdevums ir rūpēties par tām mājsaimniecības grupām, kurām šobrīd ir visgrūtāk, tie ir invalīdi, daudzbērnu ģimenes,” atbildēja labklājības ministrs.

Pēc Dombura uzstājīga aicinājuma atbildēt uz jautājumu pēc būtības, Eglītis nopūtās un teica: “Kopā? (ilga pauze) 500 000?”

Domburs ministra teikto izlaboja, atgādinādams, ka Latvijā kopumā ir 800 000 mājsaimniecību.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

avots:nra.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Fedja
Fedja

Toties zina, cik ieklīdušo nobendēto migrantu ir atmesti atpakaļ uz Baltkrieviju pāri žogam.

Fedja
Fedja

Vienkārši-pietrūkst pirkstu lai saskaitītu.

Krišjānis
Krišjānis

Bet puikiņš ir no JKP , no korumpantu partijas , skatīt BILD rakstu par Latvijas mafijas !

Treneris
Treneris

Varbūt nezina tāpēc, ka viņam tas ir poh…. pie dir…. nu kā lai saka, “pie kājas”.

docents
docents

Puikiņš polidarbinieks- ko var gribēt no nacionalā proletārieša JKP rindās. Bij akādam cerība, ka IQ varētu būt kaut nedaudz augstāks par petraviču, bet politiskā pārliecība kā miets- neko nepadarīdsi. Pēc acīm redzams- ir taču šuplinskas vērts. Par to kāda ārvalstu izglītība, kādi papīri- steidzīgi jāliek kādā padomē un nav taču nekādu šabu- profesors ekonomikā un vadībā bez grāda