KNAB nekonstatē pret “Jauno Vienotību” vērstu slēpto aģitāciju ar mērķi graut reputāciju

Ašeradens, Jaunā Vienotība
Partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētājs un finanšu ministrs Arvils Ašeradens

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nav konstatējis pret partiju apvienību “Jaunā Vienotība” vērsto slēpto aģitāciju.

Aprīļa beigās “Jaunā Vienotība” vērsās KNAB ar iesniegumu par slēptās priekšvēlēšanu aģitācijas vēršanu pret partiju apvienību ar mērķi graut tās reputāciju un mazināt popularitāti priekšvēlēšanu laikā.

KNAB priekšnieks Jēkabs Straume intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja, ka iespējamā slēptā aģitācija nav konstatēta.

“Jā, bija tāds iesniegums saņemts, bet mēs tur nekonstatējām neko tādu. (..) KNAB kompetences ietvaros nekonstatējām, varbūt ir kādas citas iestādes uzdevums ar to darboties, bet es to nevarēšu komentēt,” sacīja Straume.

Par aizdomām par slēptas aģitācijas vēršanu “Jaunā Vienotība”  paziņoja  divas dienas pēc tam, kad informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma “SOAAR” vadītājs paziņoja par bijušā “Vienotības” ģenerālsekretāra Arta Kampara mēģinājumu ietekmēt 2014. gadā notikušo Saeimas vēlēšanu rezultātus.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jefiņš
Jefiņš

Pačiepstēji un pietiek taisīt troksni, ja paši vien vainīgi.