Kiršteins vairs nav Nacionālās apvienības biedrs, paziņo partijas līderis

No šodienas Aleksandrs Kiršteins vairs nav “Nacionālās Apvienības” (NA) biedrs, paziņojis NA līderis Raivis Dzintars.

Mikroblogošanas vietnē “X” Dzintars raksta: “Ar šo vēlos darīt zināmu, ka no šodienas Aleksandrs Kiršteins vairs nav Nacionālās apvienības biedrs.”

Pats Kiršteins nu jau bijušā partijas biedra paziņojumu vēl nav komentējis.

Savukārt Latvijas televīzija platformā “X” raksta, ka “LTV rīcībā nonācis Saeimas deputāta Aleksandra Kiršteina (NA) parakstīts iesniegums, kurā viņš norāda, ka no šodienas, 25. janvāra, izstājas no Nacionālās apvienības. Taču pirms brīža sarunā ar LTV žurnālisti deputāts sacīja, ka ne no kurienes neesot izstājies un turpinot sadarboties ar NA Saeimas frakciju” .

Atgādinām, ka Saeimas deputātu grupas braucienā par Ķīnas valdības naudu Aināra Šlesera (LPV) vadībā devās arī Nacionālās apvienības biedrs Aleksandrs Kiršteins.

Interesanti, ka vakar no partijas “Stabilitātei” Saeimas frakcijas tika izslēgta Viktorija Pleškāne (Šlesera Ķīnas ceļojuma biedre deputāte Pleškāne izslēgta no “Stabilitātei” Saeimas frakcijas – Puaro.lv).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ansis
ansis

nu kirsteins vares iet Julija Krumina Dobelim no TB/LNNK ….gan darbinu piemekles

Dosje
Dosje

LNNK, TP, ZZS, TB/Visu Latvijai. Kas vēl? LC prasījās, nepaņēma. Kā ar Saimnieku?

AndrisR
AndrisR

Kurā partijā Kiršteins nav bijis? ..un no kuras nav aizgājis?
Cilvēks kurš maina partijas, maina vēlētājus, bet Latvijai tā pa lielam neko nav devis..
Domāju, ka NA nav noskumuši par aizgājēju…

ērce
ērce

Žēl ka tā. Man Kiršteins vienmēr likās viens no gudrākajiem Saeimas deputātiem.

Sasha
Sasha

Man arī. Te gan jāatzīmē, ka Saeimā viņš figurēja jau 90-to vidū ( no LNNK ), un varbūt 30 gadi arī IR pārāk ilgs laiks. Kas nu attiecas uz Ķīnas braukšanu…. Viņš, ja nekļūdos, tajā Ķīnas parlamentārās sadarbības grupā nemaz nav. Toties ir tādās derīgās grupās, kā sadarboņi ar ISLANDI, TUNISIJU un pat KUVEITU. Pēdējais intetesanti, jo tas, parlaments jeb naciālā asambleja, vai kā to tur sauc liekas acīmredzami tāds pats pērkamu korumpantu čūkslājs, kā šeit.

Jānis
Jānis

Pilnīga klaunāde. Saeimai spēki būtu jāvelta valsts celšanai, nevis šādu strīdiņu uzpūšanai un kaut kādas dīvainas taisnības noskaidrošanai.