Kārtējais JKP biedrs kārto jautājumus, vicinoties ar cirvi un veseri

Vilnis Poriņš

Vicinoties ar cirvi un veseri, savu taisnību mēģinot pierādīt ar rupjiem lamuvārdiem paspīdējis jau atkal kārtējais JKP deputāta kandidāts – šoreiz tas ir Vilnis Poriņš Ogrē.

JKP deputāta kandidāts Vilnis Poriņš

Satraucoši ir arī tas, ka turpat līdzās visu vēro mazs zēns, kurš, visticamāk, ir potenciālā politiķa atvase. Un kā mēs visi zinām, bērni kā sūkļi uzsūc pieaugušo, vēl jo vairāk – ja tie ir viņa vecāki, uzvedību, atdarinot tos.

Papētot ziņas par 13.Saeimas deputātu kandidātiem un nule kā notikušajās pašvaldību vēlēšanās, var secināt, ka Poriņa vēlme lemt likteņus – būt ja ne Saeimā, tad vismaz pašvaldībā, ir spēcīga. Acīmredzot, tikpat spēcīga, kā tieksme vicināties ar cirvi un veseri gar oponenta seju.

Interesanti, ka Vilnis Poriņš 13.Saeimas vēlēšanās kandidēja no KPV.LV saraksta:

Savukārt tikko notikušajās pašvaldību vēlēšanās Poriņš jau bija JKP deputāta kandidāts.

Videoierakstā noprotams, ka Poriņš varētu nebūt gluži skaidrā prātā, cik nu var spriest pēc viņa dikcijas. Tas, ka JKP biedrs ar alkoholu nav uz “Jūs”, secināms arī no kāda ieraksta sudzibas.lv:

Vilnis Poriņš ir ogrēnietis, RTU Starptautisko ekonomisko sakaru un muitas institūtā ieguvis izglītību uzņēmējdarbības vadībā un nodokļu administrēšanā. Kā pats norāda deputāta kandidāta anketā, strādā
akciju sabiedrībā “G4S Latvia” un ir objekta vadītājs.

Pirms kāda laika jau rakstījām par kādu citu JKP deputāta kandidātu Jāni Latkovski, kurš ne tikai vicināja gar degunu, bet savu oponentu, pēc cietušā teiktā, pat iekaustīja ar lāpstu.

No JKP deputāta kandidāta Jāņa Latkovska lāpstas cietušā stāsts

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


33
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vitenbergs
Vitenbergs

Lauķi pie kompja tikuši un komentus saskribilējuši …

Egīls1007
Egīls1007

Es starp citu balsoju par to kretīnu partiju un par šiem vārdiem varu zvērēt, bet tagad uzskatu , ka Bordāns bija populists pirms pagājušām vēlēšanām, un tāds joprojām ir.Kaut vai notikums ar to veco kundzi kurai tiesu izpildītājs atņēma dzīvokli un pēc tam vēl 28 000 .Bordāns atlaižot tiesu izpildītāju un notāri rīkojās populistiski, jo neatlaida tiesnesi, kas to visu apstiprināja, priekš kam tad mums tiesas?

gf..
gf..

JKP tādi ”notikumi” ir X versijas.
Piemēram ; neredzēt, kā Kariņš pārkāpj likumu bīdot Ķirsi Rīgas domē.
Piemēram : turot tieslietu ministriju, nespēt pārspļaut pār lūpu kad pavļuts veselības vārdā izdomā uzraut azartspēles par budžeta līdzekļiem
Piemēram ; ”neredzēt” pārkāpumus ABLV kredītportfeļa parejā pie Citadeles,
kad kredītņēmēji piespiedu kārtā tiek transformētin par ikdienas klientiem,
tiem piešķirot vēl kredōitkarti ( ar iespēju braukt vēl mīnusā )
Un vēl, un vēl…

ps. Lai neteiktu, ka es gribu ”ieknābt” JKP – pats par viņiem balsoju. Nožēloju!

tautaslabklajibai.lv
tautaslabklajibai.lv

NIKNS JEKAPISTS.

Egīls1007
Egīls1007

Vai policija Taurupes lietā veica kratīšanu aizdomās mājās un izņēma visas lāpstas, lai veiktu DNS analīzes? Laikam jau nē, policija tad ĻOTI SŪDĪGI STRĀDĀ.

....
....

Lietā neesot neviena liecinieka, nevienas fotofiksācijas, ir tikai apmelošana un to visi labi zin.

Egīls1007
Egīls1007

TĀPĒC JAU VAJADZĒJA AIZDOMĀS TURAMĀ DZĪVESVIETĀ MEKLĒT LĀPSTU, bet uz tās cietušā DNS.Un cietušam vajadzētu ar to vērsties prokuratūrā, ka policija slikti nostrādāja.Ja vēl tagad nesaprati tad esi baigais auns.

Smiekli
Smiekli

Baigais gudrītis, jūs jau noteikti esat no tiem, kuri lien citu darbos un pamāca. Nabaga līdzcilvēki.

taurupnieks
taurupnieks

Viņš ir tas pats, kurš tam vīrelim ar lāpstu galvu sašķaidīja. Gan jau tiesā to pašu saka…

Aina
Aina

Agrāk par zagšanu nocirta rokas, esam pārāk iecietīgi pret zagšanu, tāpēc arī valstī nav kārtības.

taurupnieks
taurupnieks

Ja tagad tā būtu, poriņš ar cirvi vienā rokā un āmuru otrā tiešām nestaigātu…

kodiaq
kodiaq

Egīl H, jūsu pasūtījuma izpildītājs nespēj noraksturot lāpstu, pirms sūti viņu šādā uzdevumā kārtīgi apmāci vai izvēlies saprātīgāku cilvēku.

Egīls1007
Egīls1007

,,Neiebraucu,,, kāds pasūtījuma izpildītājs?Man jau liekas, ka šai gadījumā policisti bija auni vai arī noslinkoja, muļķim skaidrs, ka neviens īpaši neatzīsies noziegumā un tiesā neies cauri viena vārds pret otru, tāpēc jau vajadzēja meklēt faktus un šai gadījumā meklēt uz lāpstas cietušā DNS bija viss vienkāršākais un drošākais veids, kā pierādīt, ja protams tā bija.

Ārča
Ārča

Kristiski pavērojot Puaro publikācijas acīs krīt organizētās noziedzības ieinteresētību apkarot JKP kā partiju. Tiesas līdz šim ir strādājušas organizētās noziedzības interesēs, prokurori roku rokā ar tiesnešiem bīda lietas, kukuļi ripo, tas ļoti ērti, jo zaglis var padalīties ar savu nozagto un cietušais ir tikai apzagtais. Ja zaglis zaudē visu nozagto un vēl dabū sodu, tikai tad tas ir samērīgs sods un attur izdarīt noziegumu. Kamēr sods ir mazāks kā saņemtais izdarot noziedzīgu nodarījumu, tikmēr zagšanas un krāpšanās būs Latvijas ikdiena.

Inta
Inta

Teksti ir maldinoši un satur emocionālo vardarbību no Puaro puses. Pareizi būtu bijis rakstīt – Ogrē ceļu remodarbu laikā aizbēra meliorācijas cauruli, kas izraisīja Viļņa Poriņa sašutumu, ceļu remonstrādnieki īpašnieka celtās pretenzijas ignorēja. Īpašnieks apruņojies ar instrumentiem devās pats tikt galā ar radīto problēmu.

Persona, kura uzdodas par Jāņa Latkovska kaimiņu, pavasarī no viņa īpašuma nozaga priežu stādus, pusotru gadu pēc notikuma nav atlīdzinājis nodarīto kaitējumu un izplata apmelojošu informāciju ar mērķi izvairīties no atbildības.

Milda
Milda

Kur tu ņēmi informāciju par meliorācijas caurules aizbēršanu? Viens dzērājs uz ielas tā bļaustījās?

Inta
Inta

Video saskatīju, ka problēma bija ssaistīta ar remondarbu veikšanu, aizbērtu cauruli, ko devās atbrīvot pašu spēkiem, jo iedomīgais vīrietis, ar dārgo instrumentu, bija pilnīgi neieintersēts atrisināt šo lietu. Cilvēki nesadusmojas tāpat vien, it sevišķi jocīgi uzvedas, ja ir totāla bezkaunība un ignorance, milzīgs pāridarījums. Ja intersējies par sportu, tad noskaties ko par Magregora gājienu pēc zaudētas cīņas saka tie, kuri viņu pazīst.

Milda
Milda

Interesanti, kādas vēl situācijas parastiem mērniekiem vēl būtu jārisina? Dzert mazāk vajag!

Marchello
Marchello

Ka tikai ieknābt JKP. Partijai ir milzīgs biedru skaita pieaugums. Neviens nespēj katru izkontrolēt. Temperiments nenozīmē, slikts cilvēks.
Smieklīgi,kā Liepniekam šis šķiet,kkā ievērības cienīgs nomelnojums.

jibiorio
jibiorio

Milzīgs biedru pieaugums? Būs vēl lielāks, jo visi kretīni vēl nav savākti. Temperaments? Taču labu redzams, ka kaut ko salietojies…

Egīls1007
Egīls1007

Pareizi, Latvijā kretīnu netrūkst.

I7777
I7777

God of war3 ))))

Ričs
Ričs

Puaro nekad nerakstīs par valsts ienaidniekiem, jo šis portāls pieder viņiem, raksta par iedzīvotājiem. Raksta līmenis apmēram tāds, Bērziņš balso par NA, paskaties kā šodien pielējies, jāiet uzfilmēt un ielikt rakstu, nopietna lieta notikusi.

Vārds*
Vārds*

Tik daudz pat benzīntanka apsargam būtu jāsaprot, ka mērniekam nav nekāda sakara ar viņa caurteku. Ko viņš gribēja panākt ar savu cirvja vicināšanu un apsaukāšanos? Parādīt savu urlas līmeni?

peior
peior

Benzīntanka apsargu tagad sauc par “objekta vadītāju”? Nu gan laiki…

Milda
Milda

Vakar viņš pastniecei arī ar savu trubu piesējās.

Sirmais
Sirmais

Video skaidri redzams, ka ne draudēja, ne sita, apmelošanas kampaņa. Zinu Jāni Latkovski, arī viņš ne draudēja, ne sita video redzamo vīru. Kurš gan ir draudējis un arī sitis daudziem, kā arī zināms zaglis. Politiskā apmelošana, kādam ļoti traucē JKP. Kas sekos tālāk, ko vēl nekrietnie izdomās, lai netraucē bīdīt štelles?

taurupnieks
taurupnieks

Jā, protams, pilnīgi adekvāts Jaunās konservatīvās partijas biedrs. Jebkuru citu gan par tādu uzvedību notiesātu, tikai ne tieslietu ministra Bordāna “cīņu biedru”…

Papa suši smird
Papa suši smird

Roland Miller, ej ēd vardes.

March
March

Jūs tiešām esat tik stulbi? vai šitos sūdus, raksta pats redaktors?

Seksists Feldmans
Seksists Feldmans

Mums visi tādi!

Varde
Varde

Helmaņa čomi jau neko kārtīgi izdarīt nevar, naudu tik baigo prasa, viss pa roku galam top, ka tik fasāde skaista un atklāšana.

Diggers
Diggers

ĒEee a kur video sākums. Ne jau tāpat vien, sāka ārdīties. Sto pudovo pirms tam herņa bija. Vido tak pat var dzirdēt, ka četras reizes lūdzis kasjaku labot. Tur katram širmis aizvērsies, ja dēļ dažiem dalbajobiem īpašums applūst un vēl nahren pasūta. Bļin, čalis ņem rokā štrumus un izrok kanālu, ko ekskavators aizbēris. Jebal čalim krunka. Riktīgs mužiks, to es saprotu, ka nebaidās ne rokas sasmērēt, ne smaga darba. Ne katram duka pietiktu tā. Tāpat, kā tas vecis Latgalē nopiļīja to stabu uz sava īpašuma. Malači abi – nav nekādi gudrie dirsēji, bet riktīgi veči.