Kariņš par NBS 220 milj. iepirkumu: “Pārbaudes parādīs, vai tiešām peles zem galda skraidījušas un saimnieks nav redzējis”

Pārbaudei par 220 miljonus eiro vērto armijas pārtikas iepirkumu ir pamats, intervijā TV3 raidījumā “900 sekundes” atzina Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Premjeru satrauc, ka šāds incidents ir noticis aizsardzības sistēmā, kas, pēc viņa vārdiem, ir viena no vislabāk sakārtotajām sistēmām valstī.

“Šāds iepirkums met aizdomu ēnu, kas iespējami ātri jānoņem. Jātiek skaidrībā, kas ir bijis un acīmredzot diezgan radikāli kaut kas jāmaina,” sacīja Kariņš, gan patlaban atturoties komentēt, kam esošajā situācijā var vai nevar noticēt, jo “ir skaidrs, ka kaut kas ir aizgājis pavisam greizi”.

Kariņš cer, ka ierosinātās pārbaudes parādīs, “vai tiešām ir tā, ka peles ir zem galda skraidījušas un saimnieks nav redzējis, vai kāds no saimniecības arī ir iesaistījies”.

Kā ziņots, Aizsardzības ministrija (AM) saistībā ar 220 miljonus eiro vērto armijas pārtikas iepirkumu sāks dienesta pārbaudi, otrdien žurnālistiem pastāstīja aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Raimonds
Raimonds

Droši vien kāds pārrakstījies, jo kas tad Aizsardzības ministrijai 200 miljoni, te bija te vairs nav, daži šāvieni kaujas laukā….. Nelaidīs tak šmuci pa pasauli….

asprātīgais kariņš
asprātīgais kariņš

Jāizmeklē vai peles, t.i. rietumu banka, zem galda skraidīja un vai saimnieks, t.i., Putins to nav redzējis.

Stienis
Stienis

Nupat man tiešām sāk likties, ka Krišjānis ir pilnīga nulle. Kaut kas esot jāmaina…. :) Sasodīts – tur vismaz puse ir jāatlaiž no amata par pienākumu nepildīšanu vai nolaidīgu pildīšanu!

Bruņotie spēki
Bruņotie spēki

Vakar LTV sižetu par 220 miljoniem nosauca “Armijai blusu vairāk kā sunim”. Tātad Latvijas bruņotos spēkus salīdzināja ar suni. Paldies Latvijas Televīzija!

Dog of war
Dog of war

Cuuciiba. Suns ir vairaak vai mazaak cieniijams un deriigs dziivnieks. Brunjotajos speekos barojas aptuveni 16 000 shakaalju….