Kariņš noliek Saeimas deputāta mandātu un pamet politiku

Parlamentārietis, kādreizējais premjers Krišjānis Kariņš (JV) nolicis Saeimas deputāta mandātu, atklāja “Jaunās vienotības” Saeimas frakcijas vadītājs Edmunds Jurēvics.

Darbu parlamentā viņš pametīs no ceturtdienas, 29.augusta un turpmāk pievērsīsies profesionālajiem izaicinājumiem privātajā sektorā.

Jurēvics uzsvēra, ka Kariņš vairāk nekā 20 gadus ir profesionāli un enerģiski strādājis Latvijas labā.

“”Jaunās vienotības” vārdā vēlos izteikt pateicību par negurstošu darbu mūsu valsts labā šo gadu garumā. Krišjānis Kariņš ir daļa no mūsu komandas, un es zinu, ka arī turpmāk viņš neliegs mums savu padomu un atbalstu,” akcentēja Jurēvics.

Jurēvics norādīja, ka pašlaik neesot skaidrs, kas nāks Kariņa vietā Saeimā, šis jautājums tiks atrisināts tuvākajā laikā.

Kariņš pavasarī atgriezās Saeimā pēc demisijas no ārlietu ministra amata. No ministra amata viņš atkāpās pēc skandāla par privāto avioreisu izmantošanu komandējumos laikā, kad ieņēma premjera amatu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

9 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
mitjka
mitjka
19 d. atpakaļ

žurka bēg no kuģa

Uldis
Uldis
19 d. atpakaļ

Uz kurieni tad sataisījies? Pfizer vai pie ieroču ražotājiem?

Nezina
Nezina
19 d. atpakaļ

Vienīgais nezinamais- vai tas ļaus izvairīties no apsūdzībām izsaimniekošanā

ērce
ērce
20 d. atpakaļ

Latvija nav pietiekami laba Kariņam?

zero
zero
20 d. atpakaļ

Profesionāli un enerģiski strādājis Latvijas labā -vēlos apšaubīt. Rezultāts katastrofāls. Tā ir viņa problēma, ka izvēlējās nepareizos padomniekus un pieļāva finansu izsaimniekošanu (neveiksmīgi COVID u.c. projekti), zinātnes degradāciju (pensionāri un modernās zinātnes skeptiķi vadošos amatos), neadekvāta lielo projektu kontrole (Railbaltic, Stradiņa slimnīcas korpusa būvniecība u.c.), tieslietu sistēmas nesakārtošanu. Redzam Veselības aprūpes sistēmas kolapsu u.c. milzīgas problēmas, kas atspoguļojas – ekonomikas rādīutājos, zemākajā dzīvildzē ES, sliktajos ceļos, inovāciju trūkumā utt. Latvijai nav reāla stratēģiskāc redzējuma, jo tāds nav arī pašam Kariņam. Vadītājs ir atbildīgs par notiekošo valstī! Visi jauni cilvēki, kas mācās un strādā ārzemēs saprot, ka te izglītotiem cilvēkiem darba… lasīt vēl »

Andron MacBeton
Andron MacBeton
20 d. atpakaļ

Pļūtins jau ar uz dažiem gadiem “pameta” benķīti.

GNOMIK
GNOMIK
20 d. atpakaļ

Kas tas tāds par Jurēvicu? Kariņa draudziņš?

Dina
Dina
20 d. atpakaļ
Reply to  GNOMIK

Nezini Vienotības bandas tukšo bumbiergalvu !

FUBAR
FUBAR
20 d. atpakaļ

Good riddance MOFO! Nekad neatgriezies kurva!