Jurģis Liepnieks par vēlēšanu rezultātiem

Jurģis Liepnieks

14.Saeimā ir iekļuvuši septiņi saraksti. Ir gan labās, gan sliktās ziņas – pārdomās dalās politisko procesu vērotājs, rakstnieks Jurģis Liepnieks.

Liels pārsteigums, kam grūti noticēt, ir tas, ka “Saskaņa” nav pārvarējusi 5% barjeru. Acīmredzot, “Saskaņas” vēlētājs ir sodījis partiju par to, ka tā nosoda karu Ukrainā un Putinu.

Labā ziņa ir, ka, visticamāk, valsts drošības jautājumos nekas nemainīsies – atbalsts Ukrainai, nosodījums Krievijai un citas mums svarīgās ģeopolitiskās, stratēģiskās un ārpolitikas lietas, kas ir būtiskas Latvijas neatkarības stiprināšanai, uzskata Liepnieks.

Savukārt sliktās ziņas ir tādas, kā rāda vēlēšanu rezultāti, atpalicība no Igaunijas un Lietuvas turpināsies, tāpat kā turpināsies Latvijas stigšana arvien dziļāk nabadzībā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Stienis
Stienis

Piekrītu – rodas sajūta, ka komentē tikai pilnīgi izmisušie. :)))) Lai gan ir jau arī par ko skumt. Šajā gadījumā par Krišjāņa stagnēšanu vēl 4 gadu garumā.

Bite
Bite

Kopumā ļoti cienu uz uzklausu Jūsu viedokli, Liepnieka kungs. Tomēr, sakot, ka ir izvēlēts mazākais ļaunums, Jūs liekat domāt, ka bija iespējamas labākas alternatīvas, kas tomēr veicinātu LV attīstību tuvākajos gados. Kur / kuros sarakstos / kādās kombinācijās Jūs tās saskatījāt? Vai, piemēram – Pīlēna kļūšanā par premjeru? Vai citur? Paldies!

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Latvijci domā, ka premjers ir mr. karin. Premjers bija un būs vēl 4 gadus jānītis reirs. Ja trampisti te atkal neiebāzīs kaut kur riebīgo Znotiņu, pēc speciālās operācijas latvija būs Rosijas ofšors

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Bez mums losi nekādas kombinācijas vispār nav iespējamas. Mēs ar levitu paļubomu ap isīsim latviešus. Stulbie bauri to vēl pat nav apjēguši. Pagājušo saimu kontrolēja partija ar 6%, un šo kontrolēs partija ar 6%. Taisni žēl, ka pretinieks tik vājš. Nav nekāda prieka idiotus uzvarēt

konkurences apkarotāja ābrama
konkurences apkarotāja ābrama

Jālikvidē visi latviešu karteļi. Un no rīgas budžeta ik gadu caur strādnieku un zaldātu (iedzīvotāju) padomēm 10 proči jāmaksā pillar/fima un aptieku kartelim

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Mēs ieņemsim gobzema vietu. Bez vīrusiem nevar. Sterilitāte nāk sistēmām par sliktu, jo zaudē aizsardzības spējas

levitkucins
levitkucins

Es būšu lielākais klauns. Apnikusi ble jau tā latvija un latiši

pareizais
pareizais

Muļķu zemes tauta ir zombēta, un noindēta!

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Tauta ir novecojis, vecmodīgs termins. Mēs esam rīdzinieki, open society, new genaration, ārtifišal intelidženc