Jurģis Liepnieks: Latvija vienmēr pamanās iekļūt sliktāko topā

Jurģis Liepnieks

“Latvija vienmēr pamanās visos topos iekļūt vienā no pēdējām vietām. Un tam par iemeslu ir politiķi, kuri veido Ministru kabinetu, kas nemāk vadīt valsts pārvaldi. Kariņš personīgi ir pieņēmis lēmumus, lai izjauktu gadiem izstrādātus valsts pārvaldes mehānismus kā vadīt valsts aparātu”, tā RīgaTV 24 raidījumā “Kārtības rullis” Ministru kabineta darbu raksturoja politisko procesu apskatnieks Jurģis Liepnieks.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
sistemka
sistemka

tai titāniskai JKP cīņai par padomju varu tacu jābūt mērāmiem reultātiem- te tie ir. Sen bijām pelnījuši. Te gan būtisks palīgs bardaka vairošanā ir Attīstībai/Par, bet tie vēl amatieri un tā Solvitas enu Vienotība tiai šļūkājas no vien pakšķa uz otru JKP astītē Tāda kompozīcija garantē visur būt pēdējiem Eiropā. Un mūs sapratīs visās jomās