JKP deputāte Ozola publicē pacilātu tvītu par Turcijas iebrukumu Sīrijā

Linda Ozola

Jaunās konservatīvās partijas 13. Saeimas deputāte Linda Ozola šobrīd atrodas darba komandējumā Turcijā. Šodien, kad Turcija veikusi militāru uzbrukumu Sīrijai, politiķe par to steidza paust savu sajūsmu tviterī.

“Tik īpaši būt Turcijas parlamentā brīdī, kad uzzini, ka Turcija ir uzsākusi militāru operāciju Sīrijā. Turu īkšķus, lai nav asinsizliešanas!” Tvītam pievienoti vairāki fotoattēli ar pašu deputāti un kolēģi Rihardu Kolu (NA), līdzās Turcijas un Latvijas karogiem.

Taču vēlāk, vai nu pati ievērojusi Twitter lietotāju negatīvo reakciju, vai kāda partijas biedra mudināta Ozola ierakstu dzēsa.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
jurists
jurists

Tik pat aprobežota kā lielākoties visi Bordāna partijas- Šuplinska, Strīķe, Feldmans, Jurašs…Šo teiedomīgo un aroganto tarkšķi Ozolu vispār nav iespējams klausīties. Piemēram, kad viņa rēgojas TV 24 , mūsu ģimene ar šausmām pārslēdz citu kanālu

Lamata
Lamata

Ar stulbumu publiski nebūtu jālepojas. Atgādinu, ka 1974.g. Turcija bez “referenduma”, kā Krievija to darīja Krimas autonomijā , iebruka Kipras ziemeļos. Padzenot grieķus no tās. Nerunājot jau par armēņu genocīdu. To visu JKP Ozola vēl skolā nav apguvusi ? Tā simtu tūkstošu asinsizliešana turku gaumē, arī tāda nebija ? Ozolai der pieslēgt smadzenes, ja tādas ir, un saprast, ka kurdu bēgļu straumes uz Eiropu būs ievērojamas. Gan jau Latvija no tām neizvairīsies. Ozolai par prieku.

jo jo
jo jo

kuce

Jānis
Jānis

Vai Latvijas ĀM nebūtu jāatvainojas Sīrijas tautai par Saeimas deputātes Ozolas ciniskiem izteikumiem ,par Turcijas iebrukumu Sīrijā ?