“Jauno konservatīvo” frakciju Saeimā mandātu nolikušā Juraša vietā turpmāk vadīs Krišjānis Feldmans

Piektdien, 17.martā, Saeimas Jauno konservatīvo frakcijas ārkārtas sēdē notika frakcijas vadības vēlēšanas.

Par Jauno konservatīvo frakcijas priekšsēdētāju tika ievēlēts līdzšinējais frakcijas priekšsēdētaja biedrs, 13.Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans.

Par frakcijas priekšsēdētāja biedriem tika ievēlēti Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs, 13.Saeimas deputāts Sandis Riekstiņš, kurš šo amatu ieņēma jau līdz šim, kā arī Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāre, 13. Saeimas deputāte Evita Zālīte–Grosa.

Kā zināms, līdzšinējais “Jauno konservatīvo” frakcijas vadītājs 13.Saeimā Juris Jurašs savu deputāta mandātu nolika, dodoties konsultēt Ukrainas teritoriālās aizsardzības spēkus.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Kloāka
Kloāka

Interesanti vai Jaunā komunistu partija dzied internacionāli vai PSRS himnu?

mazā Jana
mazā Jana

Man ir vienalga, kurš komunists to bandu vada

hmm
hmm

Cik ir dzirdēts, jurašam bija nopietni iemesli mukšanai no Latvijas. Bet atšķirībā no šitā keksa viņam kaut kas bija arī starp ausīm.

volts
volts

Tukša galva?

Kloāka
Kloāka

Banku augstskola nenozīmē izpratni tautsaimniecībā, kas jau ir nodemonstrēta.

mazā kipra
mazā kipra

Ofšoriem nav tautsaimniecības. Juristi, viesnīcas, labas svešvalodu zināšanas, atvērta pilsonības politika un ērta avio satiksme.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Šī ir laba ziņa asociācijai. Kriš i beidzis Banku augstskolu. Tātad vajadzētu zināt, ka katrai lielvalstij ir savs (savi) ofšori. Latvijas veiksme un laime ir būt par NVS “aizkrasti”