Jaunajam veselības ministram būs īpaši krāšņs birojs

Hosams Abu Meri
Foto: Saeima.lv/Flickr

Pietiek.com

Jaunās Vienotības veselības ministram Hosamam Abu Meri būs, iespējams, personāliju ziņā viskrāšņākais birojs no visiem jaunās valdības ministriem.

Veselības ministra biroja vadītāja, kā liecina neoficiāla informācija, būs Renāte Gremze, kas ir 14. Saeimas vēlēšanās caurkritusi Jaunās konservatīvās partijas (Konservatīvo) kandidāte un līdz šim zināma kā Ropažu novada domes priekšsēdētāja vietniece izglītības un attīstības jautājumos.

Hosama Abu Meri padomnieks stratēģiskās komunikācijas jautājumos būs Normunds Beļskis. Jā, jā, tas pats Normunds Beļskis, kas zināms kā izbijis Tautas partijas padomnieks. Papildus tam, ministram būs arī sabiedrisko attiecību padomniece Ilona Oša, kuras iepriekšējā darbavieta ir Latvijas Valsts meži.

Vēl viens krāšņs personāžs ir Ņikita Trojanskis, kurš bēdīgu slavu ieguva Covid kampaņošanas laikā un kura „faktos balstītajai analīzei” Ilze Viņķele lielā mērā var pateikties par savu atrašanos uz apsūdzēto sola. Nu viņš ministram došot padomus digitalizācijas un mākslīgā intelekta jautājumos.

Par ministrijas parlamentāro sekretāru kļūs Artjoms Uršuļskis, kas pārcelsies no šāda paša amata, ko pildījis Labklājības ministrijā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Rita
Rita

Jo muļķāks ministrs , jo plašāks birojs ; Čakšai jau 9 padomnieki !

Jautājiens
Jautājiens

Siliņa , vai vēl kāds ministrs būs darbā uz pusslodzi , vai tikai VM Abu Meri ?

auzbraukšanas instruktors
auzbraukšanas instruktors

Nu, spiedīs uz komunikāciju, ja uz veselības aprūpi nesanāk. Ar prieku no ministra uzzināju, ka naudas valstī nav… Nu ko tuvojas streiks, apkures sezona, jauna darbinieku emigrācija un COVID vilnis un, patīkamākis, jaunais NAP(Eiropas naudas čupiņa) – paskatīsimies vai ar politvāvuļošanu pietiks, lai uzzīmētu JV/būvnieku gribēšanas NAP.

Zane
Zane

Vispār smieklīgi, ja neteiktu, ka traģiski. Veselības ministrs libānietis.

Jefiņš
Jefiņš

Kaut kāds dzimumu līdzsvars ir ievērots, tad kur ir problēma? Tāpat vien tādus dīvainus komplimentus neizsaka.

rumcis
rumcis

Kariņš to vēl iebīdīs par prezidentu?

propagandonka linda abu dabi
propagandonka linda abu dabi

Kapē ne

Miķelis
Miķelis

Es negribu.

Pelēns
Pelēns

Pretīgi lasīt šādu radību nosaukumus.

propagandonka linda abu dabi
propagandonka linda abu dabi

Nelasi

Pateicīgā latvāņu tauta
Pateicīgā latvāņu tauta

Uršuļkis no zatlera smerdeļu partijas. Pirms tam bīdīja lietas centrālā vēlēšanu komisijā, kuru visu pēc t s vēlēšanām atlaida

propagandonka linda abu dabi
propagandonka linda abu dabi

Tas bij sen. Cilvēkiem jātic un jādo iespēja

progožins
progožins

Ko propagandonka linda turpmāk darīs? Man tur s pitjer troļļu fermā ir dažas ārštata vietas. Var attālināti. Alga par padarīto. Stabili. Piemaksas. Visa soc pakete