“Jaunā Vienotība” sniedz izmeklējošām iestādēm “līdz absurdam nepatiesu informāciju”, noskaidrojis LTV žurnālists

“Komentējot Ašeradena tikko pausto par sadarbību ar iestādēm: manā rīcībā ir informācija, ka vismaz vienai iestādei “Jaunā Vienotība” sniedz (nezinu, apzināti vai neapzināti) pat līdz absurdam nepatiesu informāciju,” platformā “X” ziņo Latvijas Televīzijas žurnālists Ivo Leitāns neko detalizētāk neskaidrojot.

Ekrānuzņēmums no “X”

Kā jau vēstījām, šodien Saeimā tika skatīts pieprasījums demisionēt finanšu ministram Arvilam Ašeradenam (JV) saistībā ar aplokšņu algu skandālu “Vienotībā”.

Runājot par iespējamo aplokšņu algu maksāšanu partijas biroja darbiniekiem, Ašeradens uzsvēra, ka “Vienotība” ir veikusi iekšējo izmeklēšanu, vērsusies pie auditora un juristiem. “Pārbaudot apgalvojumus, secinājām, ka tie neatbilst patiesībai un ziņojām par šo notikumu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam,” skaidroja ministrs.

Viņš norādīja, ka “Vienotība” sadarbojas ar atbildīgajām iestādēm un gaida pārbaudes rezultātus: “”Vienotībai” nav pieņemama aplokšņu algu maksāšana. Esmu pārliecināts, ka šīs pārbaudes beigsies ar šādu rezultātu.”

Partijas “Vienotība” valdes priekšsēdētājam, finanšu ministram Arvilam Ašeradenam (JV) nākas sniegt paskaidrojumus saistībā ar bijušā partijas biroja vadītāja N.Orleāna apgalvojumiem par saņemto “algu aploksnē” (“Vienotības” birojā strādājošie saņēmuši aplokšņu algas, norāda bijušais darbinieks – Puaro.lv )

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Zobens
Zobens

Vienotība jānostumj no varas kāpnēm un jāsāk tiesāt par visiem pastrādātiem noziegumiem pret Latvijas tautu- valsti. Kamēr viņi ir pie varas, viņi kontrolē visus tiesību sargājošos orgānus, tāpat kā Putins Krievijā.

Jeblonskis
Jeblonskis

A kas viņus ievēlēja?
Jau 30 gadus.
Kas mums te, ļaunais Pūķins/Boidens/Obams, vēlēšanas ietekmē?
Es aizeju uz vēlēšanām, prasu meitenei-reģistratorei: “Cik bija vēlētāji manā vecumā, un jaunāki?”
Viņa skumīgi nogroza galvu un saka:”Nebija ne1…”.
Tas bija ap 13:30 dienā.
Es varēju savākties un aiziet novēlēt, pohains, neuzlāpijies, ar sirdsklauvēm. Bet šmara nedapistā, ar diplomu, redz nevarēja.
Tauta ir problēma.

Tere are
Tere are

Nevien šodien nekur ”neskaldās”. Visi melo, izvairās, liedzās un kāpēc JV būtu izņēmums. Man ļoti gribētos, lai viņus izčakarētu, bet ar mūsu likumdošanu un metodēm tas maz ticams.

Dīriķis
Dīriķis

No Ašerādena taisnību nedabūt pat ādu nost dīrājot, jo taisnība būs briesmīgāka.

Ozons
Ozons

Ašerādens – latvietis

aa10aa
aa10aa

ne jau visi latvieši ir “apšerādeni”, bet daļa ir. kauns

Niknais
Niknais

Kamēr pie varas būs noziedznieku banda JV nekad taisnība neuzvarēs jo visas instances ir uzpirktas vai iebaidītas un danco pēc meldiņa ko spēlē dublt pilsonis Latvijas noziedznieks NR 1 kariņš, jo viņam šī valsts pastāv tikai kā peļņas avots.🤮😭🤮👹🤮

Krišjānis lido
Krišjānis lido

Ašerādens , sniedzām visas ziņas , vienīgi tumbočku noslēpām !