Iebilda palielināt PVN augļiem un dārzeņiem – JV no Saeimas frakcijas izslēdz deputātu Ceļapīteru

Andrejs Ceļapīters

Saeimas frakcija “Jaunā Vienotība” no savām rindām izslēgusi Andreju Ceļapīteru

Neoficiāla informācija, kā ziņo portāls lsm.lv, liecina, ka domstarpību cēlonis saistīts ar deputāta iebildumiem palielināt pievienotās vērtības nodokli augļiem un dārzeņiem no 5 līdz 12%, kā to paredzējusi valdība nākamā gada budžetā. Rezultātā Ceļapīters pirms pāris nedēļām nav piedalījies Saeimas balsojumā par Stambulas konvencijas ratifikācijas likumprojekta nodošanu komisijām.

“”Jaunās Vienotības” frakcija apvieno līdzīgi domājošus cilvēkus, kuru galvenā vērtība ir demokrātija, tomēr ļoti svarīga ir arī virzība uz kopīgu mērķu sasniegšanu, sadarbojoties un papildinot citam citu. Ir būtiski rīkoties koleģiāli un vienoti. Diemžēl ar kolēģi Andreju Ceļapīteru mums izpratne par to, kādi ir frakcijas darba principi, strādājot kā vienotai komandai, būtiski atšķiras,” skaidroja frakcijas priekšsēdētājs Edmunds Jurēvics.

Tuvojoties budžeta apstiprināšanas noslēguma fāzei Saeimā, komandas gars un vienotība mūsu kopīgajā darbā ir īpaši nepieciešami, turpināja Jurēvics.

Frakcijā trešdien, 22. novembrī, nolemts, ka Ceļapīters turpmāk Saeimā strādās kā pie frakcijām nepiederošs deputāts. “Ļoti ceru, ka svarīgos ar valsts budžetu saistītos jautājumos [Ceļapīters] pieņems valstiskus lēmumus,” pauda Jurēvics.

Tādējādi “Jaunās Vienotības” frakcijā turpmāk būs 25 deputāti. Koalīcijai līdz šim bija 52 balsis, bet tās lēmumus atbalsta arī pie frakcijām nepiederošais Oļegs Burovs.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


15
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Andžs
Andžs

Kā tur Saeimā tas tirgus, pa kādām likmēm atdevās tās divas prostitūtas Burovs un Rajevs. Viņiem piedāvā amatus vai naudu. Kauns par Rajevu, virsniekam nepienākas pārdoties…….

Varas rupori
Varas rupori

Arī neoficiāla informācija, ka itkā viņš pret Stambulas konvenciju. Tātad atšķirīgs viedoklis no partijas.

Juris Geiškāns
Juris Geiškāns

Valsts drošības dienests! Lūdzu. sekojiet sarakstei! Atceraties, ka Jūs nedrīkstat kļūdīties! Atvaļināts majors. Juris. Greiškāns , jāņem vērā situācija Ukrainā!

Juris Greiškāns
Juris Greiškāns

Andrejs Ceļapīters, mans bijušais darba kolēģis, visticamāk, kļūs par nākošo Latvijas Ministru Prezidentu! Es gribu, lai tā būtu! Viņš aizstāv. Latviju……..

Juris Greiškāns
Juris Greiškāns

Edmunds Jurēvics- Jaunās vienotības frakcijas priekšnieks, piena puika 30 gadīgs, salīdzinot pret Afgāņu kara dalībnieku Saeimas deputātu Andreju Čeļapīteru!

ruksis
ruksis

Nepārstrādātu pamatēdienu vispār nebūtu jāapliek ar PVN.

Juris Greiškāns
Juris Greiškāns

Atceries, mans bijušais darba kolēģi, Andrej Čeļapīter , iespējams, no Taviem balsojumiem Saeimā,, būs atkarīgs Latvijas Republikas valdības liktenis! Situācija ir valdībai nepatīkama! Pat viena balss var izšķirt to, vai valdība turpinās darbu. vai kritīs! Tevi izmeta no Jaunās vienotības frakcijas un Tu esi neatkarīgs deputāts! Tu aizstāvi Latvijas Republikas lauksaimniekus un produkcijas patērētājus! Paldies Tev! Atceries, ka Afganistānā Tev arī bija sarežģīti! Es arī bijušais Padomju Armijas karavīrs! Tagad atvaļināts Latvijas policijas majors! Vēlu veiksmi Tev un Latvijai!!!

Juris Greiškāns
Juris Greiškāns

Ar Andreju kādreiz kopā strādājām Madonas. rajona padomju saimniecībā “Saikava”! Viņš bija jurists, es ekonomists! Pats audzēja agros kartupeļus un tirgoja! Atbalstu viņa, kā Saeimas deputāta nostāju , nepalielināt nodokli Latvijas augļiem un dārzeņiem! Savā ēdienkartē lietosim savu produkciju!

levitkucins
levitkucins

Pareiz i. Latvieši jāslēdz ārā no kompartijas.

Miks
Miks

Nu nevajag liet ķīseli. Mums vispār nav demokrātija pēc definīcijas. Patiesībā vairākuma dzīvi regulē mazākums.

Reičela
Reičela

Vienotības bandas stils , platiem soļiem uz policejisku valsteli !

NA atbalstītājs
NA atbalstītājs

Aizrādījums Jurēvicam: Mana galvenā vērtība ir latviska Latvija — un demokratija.

Jefiņš
Jefiņš

Tā, tā, JV sākusi disidentu vajāšanu, lai saglabātu savu “taisnību”, kas visiem atnes tikai netaisnību.

Yes
Yes

PVN’s dārzeņiem un Stambulas konvencija – kas tas ir par ķīseli?

rosoļikovs
rosoļikovs

Normāls latvijas kompots