Gobzems paziņo, ka ir gejs, vairs nespēj, bet nevienu tas vairs neinteresē

Aldis Gobzems

Bija laiks, kad 13.Saeimas deputāts Aldis Gobzems solīja katram un katrai gan valsti, gan sevi. Plāni bija lieli un ambiciozi – vai nu vadīt valsti, vai nu “turpiniet dzīvot nabadzībā un mēslos līdz ausīm, ja nākamo valdību vadīs tā pati kliķe”.

Tagad, acīmredzot, uz Gobzemu var cerēt tikai “katri”, bet “katrām” būs jāviļas, jo Saeimas sēdē, diskutējot par priekšlikumu iesniegšanas termiņa pagarinājumu Civilās savienības likumprojektam, Aldis paziņoja: “Kolēģi, šis ir tas brīdis, kad man ir jāiznāk no skapja. Es esmu gejs. Raivis Dzintars un Jānis Urbanovičs to ļoti labi zina”.

Viņš gribēja teikt vēl kaut ko, taču sēdes vadītāja Ināra Mūrniece to neļāva, saukdama pie kārtības un likdama runāt par izskatāmajiem jautājumiem, nevis par seksuālo orientāciju. Un atliek vienīgi minēt, kāpēc kā “ļoti labi zinātājus” no skapja iznākušais Gobzems nosauca tieši NA un Saskaņas vadītājus.

Fragments no Saeimas sēdes: Gobzems iznāk no skapja

Taču pēc vakar Facebook publicētā videoieraksta nākas secināt, ka arī “katriem” vairs nav ko cerēt ne uz Gobzemu pašu, ne uz leiputriju, kuru viņš solīja veidot Latvijā, ja tiks pie valsts vadības grožiem.

Videouzrunā saviem sekotājiem, pavisam sašļucis, Gobzems apgalvo, ka šoreiz nu gan patiešām visu iesākto pametīs, ka latvieši ir neizglābjami, un – ka heiteri viņam iznīcinājuši dzīvi. “Jūs nevar pamodināt, man nav ideju, attā…” saka Aldis un gaužas, ka visi “mēs” esot salauzuši viņa dzīvi.

Viņš esot visu atdevis, lai palīdzētu cilvēkiem – ziedojis savu advokāta karjeru, un labo algu, tagad pārdodot mantas, jo visa alga aizejot soda samaksās, Saeimā aizstāvējis “parastos cilvēkus”. Bet apmētāts ar dubļiem viņš esot nepamatoti, jo patiesībā nevienu neesot uzmetis – tieši pretēji, visiem, kam bija solījis, panācis kompensāciju izmaksu (te laikam domāta Maximas lieta), bet nu arī viņa spēki esot galā – viņš vairs nespējot, bet nevienu tas vairs neinteresējot. Pārmetumu ir daudz, bet īsāk sakot – spējas beigušās, un neviens nenāk palīgā.

Jums tas izdevās. Pa visiem kopā. Iznīcināt manu dzīvi. Lai jauka diena! Pagaidām atā!

Posted by Aldis Gobzems on Ceturtdiena, 2022. gada 19. maijs

Taču ir cerību stariņš – runas noslēgumā Gobzems aicina “rakstīt komentāros ieteikumus, kā viņam rīkoties”. Neaizmirsīsim, ka pēdējā laikā deputāta garastāvokļa maiņa ir vērojama visai bieži – te uz “Rododendra” autobusa jumta teic kvēlu runu, te izspūrušiem matiem un asarām acīs tiešraidē nakts melnumā sūkstas par dzīvi. Tad atkal danco Šlesera ballītē, un, lūk, tagad atkal no pakalniņa lejiņā – spēka vairs nav, attā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ivis
ivis

izrādas, ka arī šadiem ir elektorāts, kas pārvar ievēlēšanas slieksni. Manuprāt laiks celt algas skolās.

Ušakovs
Ušakovs

Nu tad, Aļdis, mums beidzot jāsatiekas.

Ceplis
Ceplis

Dibenotajs……. Fuj kārtējais preteklis…..

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Vismaz Aldis Gobzems tagad ir godīgs, tomēr es šaubos, ka šis glumiķis vispār var būt godīgs.
Ar cieņu, Skolnieciņš

qbwerty
qbwerty

Pavelkot svītru apakšā, sausais atlikums:
Vecs, nolietots, apreibinājies pi…, ups, gejs, sūkstās par dzīves jēgu…

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Nu, ko? Tāda ir stafete. Jānodod kociņš tālāl

Ostaps
Ostaps

tagad vainos pārējos, ka pats safisis sev visu!