Dažu ziņkārīgo ielenkts, Gobzems dancina dāmas Šlesera ballītē

Sociālajos tīklos parādījies video no Aināra Šlesera dibinātās partijas “Latvijas Pirmajā vietā” biedrenes, dziedātājas Jolantas Paškevičas un viņas vīra, saksofonista Denisa Paškeviča bezmaksas koncerta Jēkabpilī – dažu nosalušu ziņkārīgo ielokā, dziesmas “Viss nāk un aiziet tālumā” pavadībā cēli šīberē “Rododendra tēvs”, partijas “Katram un Katrai” dibinātājs un, šķiet, vadītājs, 13.Saeimas deputāts Aldis Gobzems.

Bezmaksas koncertu būs daudz un muzikanti ceļos pa visu Latviju, kā var spriest pēc reklāmas.

Sociālajos tīklos jautājumu radījis Gobzema publicētais ieraksts, ka viņš apmeklēs vairākus no koncertiem, kuru rīkošanā piedalās LPV biedrene Jolanta Gulbe-Paškeviča. Ļaudis rausta plecus neziņā, vai Šlesera un Gobzema partijas 14. Saeimas vēlēšanās startēs kopā?

Abi apgalvo, ka Šlesera dibinātā partija “Latvija pirmajā vietā” (LPV) un Saeimas deputāta Alda Gobzema vadītā partija “Katram un katrai” (KuK) 14. Saeimas vēlēšanās plānojot startēt atsevišķi.

Vaicāts, vai LPV ar KuK varētu apvienoties un kopā startēt 14. Saeimas vēlēšanās, arī Šlesers atbildējis noliedzoši.

Gobzems uz to pašu jautājumu atbildēja, ka apvienoties neplāno. Savukārt LPV biedres klātienes koncertu apmeklēšanu politiķis skaidro ar to, ka viņam un KuK neesot “tādas naudas”, lai paši ko līdzīgu organizētu. Tāpēc viņš uz šiem pasākumiem došoties, lai tiktos ar iedzīvotājiem.

Gobzems aicina arī citām partijām, piemēram, “Jaunajai vienotībai” un “Attīstībai/Par!”, izsludināt savu līdzīga veida pasākumu, piemēram, koncertus, kurus politiķis varētu apmeklēt, jo “dzīvo brīvā valstī”.

Vaicāts, vai pats kandidēs 14.Saeimas vēlēšanās, Gobzems atbildēja, ka tas būs atkarīgs no tā, vai iedzīvotājiem to vajag un vai viņi to gribēs, vai arī cilvēki tomēr ir gatavi turpināt dzīvot “mēslos līdz ausīm” un izmaiņas viņiem nav nepieciešamas.

Arī Šlesers atbildējis, ka ar KuK apvienība netikšot veidota. Viņš arī skaidroja, ka minētos koncertus rīko Gulbe-Paškevica un Deniss Paškevičs un tajos arī paredzēts aicināt pilsoņus parakstīties par referenduma rosināšanu par grozījumiem Satversmes 110. pantā.

Politiķis norādīja, ka koncerti neesot partijas pasākums, ka viņš nav to organizators, reizē viņš šos pasākumus atbalsta, lai veicinātu parakstu vākšanu par grozījumiem. Vaicāts par Gobzema ieceri apmeklēt koncertus, Šlesers pauda, ka atbalsta visu cilvēku piedalīšanos, ja tie grib veicināt parakstīšanos.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


17
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
noriebies
noriebies

Kampēja ballītē arī šiziķis gobzems.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Ak, Dievi!!! Tagad ir karš. Cilvēkiem iet grūti. Bet vatņiki (Vatņik Vulgaris sugas īpatņi/īpatnes) rīko zaļumballes!!! Kauns!
Ar cieņu, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

ruksis
ruksis

Kazačoku arī lēca?

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Vate no Alekseja Ledjajeva sektas lēkā kazačoku. Latvju Dievi, skatoties uz šo ārprātu, raud.
Ar cieņu, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

jampampiņs
jampampiņs

Man patīk tasGobzema partijas saīsinājums KuK. Kādreiz bija tādi Komunālo uzņēmumu kombināti (KUK). Nodarbpojās arī ar ateju izvešanu

padomieši lēkā
padomieši lēkā

Viņi nesaprot, ka viņu laiks ir sen aizgājis …

Die another day
Die another day

Kaa tur to Aldinja partiju sauca? KATRAM PA KATETRAM ? Nekas, smuki… :-)

Trollis
Trollis

Gobzems rullē pat Šlesera apmaksātos pasākumos. Saprotu, kāpēc Šlesers jūtas stulbi. Uz ballīti atnāca neaicinātais Gobzems un nocēla smukāko zaķi. Ir taču jāpaliek trakam, kad politiskais konkurents par tavu naudu un uz tava rēķina taisa PR sev un grauj ballītes saimniekam. Bet vispār HA – HA – HA

Uh ti ah ti
Uh ti ah ti

Nez vai častuškas arī skanēja?

Blyad, jebalacē!
Blyad, jebalacē!

Pienācis tas brīdis kad tiešām nav par ko balsot.
Kad vel bija, tad jampampiņi kladzināja ka neesot, un balsoja par 4 Vienotībām. Tagad tiešām vairs nav par ko. Esam sasnieguši savu “brīvības virsotni”!

ruksis
ruksis

Ja tev nav par ko balsot, tad vācies vien prom uz Putlerlandi. Tu nav galvu jālauza par ko balsot, tev nav izvēles.

Remi
Remi

Tev ir. Pastāsti mums ar par ko balsosi.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Latvijai jādanco ar Rosiju. Un jāiedanco ofšora ostā. Tad dzims te dolāri un eiro, juaņas, bitkoini, jēnas, rūpijas, šekeļi, peso, franki

santīms
santīms

Izmazgā labāk sabas staņas, padomiet.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Raška—paraška ir sabrukuma priekšā! Ar līķiem nedanco!!!
Ar cieņu, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

Daina
Daina

nu kā lai nebalso par LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ , kas ir pret homosex legalizēšanu !

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Daina, “Latvija pirmā” nav partija, kā ir kristīgā sekta! Kristīgie sektanti, būdami pie varas, ir bīstami sabiedrībai!!! Viduslaiki Eiropā ir tam apliecinājums…
Ar cieņu, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)