Gobzems “norauj” Saeimas klātienes sēdi

Gobzems

Šodien Saeima pēc ilgāka pārtraukuma bija sanākusi uz sēdi klātienē, taču tomēr turpinās darbu e-Saeimas sistēmā, jo deputāts Aldis Gobzems (LK) atteicies uzrādīt negatīvu Covid-19 testu.

Par to paziņoja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA) pēc tam, kad situācijas dēļ bija izsludinājusi divus piecu minūšu tehniskos pārtraukumus, lūdzot konkrēto deputātu uzrādīt sertifikātu. Arī tehnisko pārtraukumu laikā Gobzems neuzrādīja negatīvu Covid-19 testu.

Gobzems apgalvoja, ka viņam esot negatīvs Covid-19 tests, taču viņam neesot pienākums to kādam no Saeimas uzrādīt. Politiķis paziņoja, ka viņam ir tautas dots deputāta mandāts un deputāta imunitāte un ka neviens viņam nevar aizliegt piedalīties Saeimas sēdē.

Gobzems ieradās, kad Saeimas sēdē vēl bija pārtraukums, savukārt parlamenta sēdes pirmajai daļai Gobzems nebija reģistrējies.

Gobzems pastāstīja, ka neesot vakcinējies, taču nekomentēja jautājumu, vai pēdējo sešu mēnešu laikā ir pārslimojis Covid-19.

Šodien pirms ieiešanas zālē Saeimas deputātiem tika pārbaudīts, vai viņiem ir kāds no trim sertifikātu veidiem, ar kuriem paredzēta dalība parlamenta sēdē. Nevakcinētiem un pēdējo sešu mēnešu laikā Covid-19 nepārslimojošajiem deputātiem ir jāuzrāda negatīvs Covid-19 tests.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Leta

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Tukupuku
Tukupuku

Interesanti, no 99 purniem, 95 ir nošpriceti un tie baidās no pieciem cilvēkiem…. tad kur ir tā drošība?! Vai tad, neviens, no tiem 94 purniem, pēc iziešanas no Saeimas ēkas, neiet veikalos un tirdzniecības centros???? Tur tak arī ir pilns ar nenošpricētajiem…

Tingeltangelis
Tingeltangelis

Visā krāšņumā valsts struktūra par nodokļu naudu, ja gribētu patiešām strādāt tās “100 galvas”, sen jau būtu savākušies uz klātieni, kā tieši strādā visa pārējā Latvija. Slimība/vīruss protams ir bīstams, tik nezkādēļ politiķu baram vienīgajiem to visu par balagānu gribas izvērst…
Skumji, īstenībā…

Rupeklis
Rupeklis

Nu tik bezkaunīgu eksemplāru ir grūti sameklēt un var tik pabrīnīties ka ir tādi, kas tic šamā godaprātam. Ar tādu bezkaunību piedzimst dabiskie uzmetēji, kas uzmet visus pēc kārtas.

Pēteris
Pēteris

Kāda tauta,tādi deputāti,viena krāso matus,nagus,otrais tēlo muļķi,kur kārtība

reņģe
reņģe

Tikai tā. Noziedzīgus rīkojumus un murgus nevar atbastīt. Aldi turies! Nirnberga-2 tuvojas.

Kasiņš
Kasiņš

Un kāpēc nevarēja uzšaut ar steku tam stulbajam narkomānam?