Gobzems ievēlēts par Saeimas “Neatkarīgo” frakcijas priekšsēdētāju

Aldis Gobzems

Saeimas deputāts Aldis Gobzems (LK) ievēlēts par “Neatkarīgo” (iepriekš “KPV LV”) Saeimas frakcijas priekšsēdētāju, apstiprinājis līdzšinējais frakcijas priekšsēdētājs Māris Možvillo (PCL).

Možvillo norādīja, ka par “Neatkarīgo” frakcijas vietnieka ievēlēšanu tiks lemts nākamnedēļ.

zināms, deputāti Aldis Gobzems un Karina Sprūde (LK) pirms nedēļas pievienojās savai sākotnējai Saeimas frakcijai.

Gobzems norādījis, ka frakcijas vadītāja amats viņam ļaus nepieciešamības gadījumā doties pie Valsts prezidenta Egila Levita un piedalīties Saeimas Frakciju padomes sēdēs.

Kā iepriekš skaidroja Možvillo, “Neatkarīgie” uzņēma atpakaļ Gobzemu un Sprūdi ar mērķi pulcēt kopā tos kolēģus, kuri joprojām vēlas pildīt “KPV LV” 13. Saeimas vēlēšanu programmā solīto, cik tas būs iespējams atlikušā gada laikā.

“Neatkarīgo” frakcijā ir seši deputāti, no kuriem lielākā daļa ir partiju “Par cilvēcīgu Latviju” un “Likums un kārtība” biedri.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: apollo.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar