Ekonomikas ministrs Vitenbergs izvēlas laiskoties Dubaijā, nevis debatēt TV par strauji kāpušām elektrības un gāzes cenām

Jānis Vitenbergs

LTV raidījumā “Kas notiek Latvijā” trešdien vakarā tika spriests par strauji kāpušajām elektrības un gāzes cenas. Piedalīties debatēs tika uzaicinātas par šiem jautājumiem atbildīgās amatpersonas un politiķi, trīs no ielūgtajiem dalību raidījumā atteica. Viens no tiem – ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, kurš pēc dalības “Expo” izstādē, palicis laiskoties Dubaijā.
Ar Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa rīkojumu Vitenbergam piešķirta daļa ikgadējā atvaļinājuma no 2021. gada 30. novembra līdz 3. decembrim.

Raidījumā piedalīties tika aicināta arī Ekonomikas ministrijas parlamentārā sekretāre Ilze Indriksone, taču arī viņa atteikusies no dalības debatēs – viņai trešdienas vakarā bijis privāts pasākums.

Savukārt Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītājs Krišjānis Feldmans savu atteikumu argumentējis ar ģimenes apstākļiem.

Bez šaubām, dalība TV debašu raidījumā nebūt nav obligāta, taču šī raidījuma skatītāju pulks ir diezgan paprāvs un problēma, par kuru tika diskutēts, ļoti aktuāla visiem. Kas zina, varbūt debatējot ministram rastos kāda laba ideja, kā situāciju ar elektrības un gāzes sadārdzinājumu padarīt mazāk sāpīgu Latvijas pavalstniekiem?

Tikko noskatījos Dombura raidījumu. Pat nezinu ko teikt. Četrus mēnešus valstī enerģētiskā krīze, taču valdība nav…

Posted by Aivars Strakšas on Trešdiena, 2021. gada 1. decembris

Ekonomikas ministrija vēstija, ka Jānis Vitenbergs 25. novembrī sāka darba vizīti Dubaijā, Apvienotajos Arābu emirātos (AAE), lai kopā ar Valsts prezidentu Egilu Levitu piedalītos starptautiskās izstādes “EXPO 2020” Latvijas Nacionālās dienas atklāšanas pasākumos, kā arī kopā ar Latvijas uzņēmēju delegāciju uzrunātu potenciālos sadarbības partnerus dažāda formāta biznesa forumos. Vizītes ietvaros, kas norisināsies līdz šā gada 29. novembrim, ministram bija plānotas arī tikšanās ar AAE amatpersonām, lai veicinātu abu valstu ekonomisko sadarbību.

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa rīkojums savukārt paredz piešķirt Jānim Vitenbergam ikgadējā atvaļinājuma daļu no 2021. gada 30. novembra līdz 3. decembrim.

Diena, kad latvieši bija vienoti Dubajā! Diena, kad sajutāmies tik stipri kā nekad!🇱🇻🇦🇪 Latvija Latvijas Investīciju un…

Posted by YES WE CAN on Ceturtdiena, 2021. gada 2. decembris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Fedja
Fedja

Pareizi, Vitenberg, tālāk no problēmām, rūpēm, raizēm un no savas tautas.

Manuprāt
Manuprāt

Krišjāņa valdībai nekad nav interesējušas ne mūsu valsts, ne iedzīvotāju problēmas un vajadzības. Viņi visi ir šie jaunās paaudzes politiķi, kas tikai dramatizē klimata pārmaiņas, cīnās par kaut kādām mazākuma tiesībām (jūs zināt, par kurām es runāju), bet kaut ko sakārtot ekonomikā, taustāmi uzlabot iedzīvotāju ikdienu (nodokļi, pakalpojumi), to viņi nekad nepratīs un nedarīs. Saprotiet taču to vienreiz! Cik reizes dosiet otru iespēju?

tikai mieru
tikai mieru

Ne visi domā tā kā tu.

Kasiņš
Kasiņš

Minoritātēm, domājams, patīk šie salašņas, ticu, ka tev arī…

Fedja
Fedja

Treknie mopši nēdušies!