Deputāts Naudiņš izstājas no NA un Saeimas frakcijas

Romāns Naudiņš

Saeimas deputāts Romāns Naudiņš nolēmis pamest Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”- “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK) (NA) Saeimas frakciju un arī politiskā spēka biedru rindas.

Naudiņš iesniegumā Saeimas Prezidijam un NA Saeimas frakcijas vadītajam Raivim Dzintaram norāda, ka nolēmis izstāties no frakcijas no pirmdienas, 24. janvāra.

Tāpat Naudiņš nolēmis pamest NA biedru rindas, un šo soli deputāts vēstulē apvienībai skaidro ar viņam nepieņemamiem lēmumiem Covid-19 laikā.

“Minēšu piemēru, kas spilgti raksturo šī brīža kopējo politisko morāli Latvijā. Teju trīs mēnešus ar valdības un Saeimas lēmumu tika sadalīti bērni vakcinētajos un nevakcinētajos. Vieniem tika ļauts sportot, dziedāt un dejot, bet otriem tika noteikti ierobežojumi. Kamēr vieniem bērniem sporta zāles durvis tika atvērtas, tikmēr citiem slēgtas. Šis bija iemesls daudzu talantīgu bērnu, kā arī viņu ģimeņu izbraukšanai no Latvijas,” atzīmēja deputāts.

Naudiņu neapmierina arī pieņemtie lēmumi uzņēmējdarbības jomā. Pašnodarbinātajiem un mazajiem uzņēmējiem esot piemērotas nelabvēlīgas nodokļu izmaiņas, bet patentmaksātāju režīms izbeigts. “Virkne valdības un Saeimas pieņemto lēmumu pandēmijas ierobežošanai ir bijuši neloģiski un būtiski apgrūtinājuši Latvijas uzņēmējdarbības vidi,” vēstulē pauž Naudiņš.

Vienlaikus viņš norāda, ka ir gatavs kā neatkarīgs Saeimas deputāts sadarboties ar NA normatīvo aktu pilnveidei,

kas uzlabotu uzņēmējdarbības vidi Latvijā, cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību, pilnveidotu bērnu un jauniešu izglītību, kā arī citos jautājumos, kas skar nacionāli konservatīvās vērtības.

Romāns Naudiņš (dzimis Romāns Ibragimovs) no NA saraksta ievēlēts 11.,  12. un arī 13. Saeimā. Bijis vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Laimdotas Straujumas (“Vienotība”) vadītajā valdībā. Viņš turpināja darbu valdībā arī pēc pielaides valsts noslēpumam zaudēšanas.

Nesen Naudiņš nonāca uzmanības lokā saistībā ar to, ka bija viens no vairākiem deputātiem, kas Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai nebija iesnieguši Covid-19 sertifikātu. To deputāts uzrādīja vien šī gada janvāra vidū.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Valmieras puikas
Valmieras puikas

Tas nav normāli, ka Romānu čakarē dēļ tēva uzvārda. Romāna cenči pa mātes līniju ir lībieši, kas dzīvojuši aiz Mazsalacas. Romāna senči ir aplabāti Vidzemē. Tas ir viens apstāklis. Tagad otrs. Romāna vecāki ir bijuši ļoti strādīgi un Romāns arī cītīgi strādā uzņēmējdarbībā un nesit ķepā kā viens otrs prokurors. Nejumto noziedzniekus kā viens otrs ments. Netaisa nelikumīgus spriedumus, kā viens otrs Bordāna brigādes tiesnesis. Tas ir normāli un apsveicami, ka personas atstāj degradējošo NA. NA vārds vairāk ir saistīts ar korupciju tiesās, maksātnespējas administratoru mafijas noziedzīgiem nodarījumiem, tiesu izpildītāju shēmām. Laikos, kad tieslietu ministriju vadījuši NA pārstāvji Bērziņš, Rasnačs… lasīt vēl »

Erna
Erna

Ies uz “visslikti partiju”. Gobzs jau gaida.

Šura
Šura

Vismaz viens vairs negrib smērēties ar tiem ļurļakiem un tautas postītājiem

hmm
hmm

Žēl gan. No visas tās brandžas, viens no nedaudzajiem sakarīgajiem. Veiksmi turpmāk.

Stienis
Stienis

Par šo jautājumu būs jāsāk runāt arvien vairāk, un arvien vairāk dažādu profesiju pārstāvjiem būtu jāsāk protestēt pret sabiedrības šķelšanu šādā veidā. Nekas… ātrāk vai vēlāk viss nāks gaismā, un tad vīri karāsies tur, kur viņiem jākarājas.