Burovs pamet “Latvija pirmajā vietā” Saeimas frakciju, pārmetot LPV pārlieku tuvināšanos Rosļikova “Stabilitātei!”

Oļegs Burovs

Partijas “Gods kalpot Rīgai” līderis Oļegs Burovs, kurš 14.Saeimā ievēlēts no partijas “Latvija pirmajā vietā” (LPV) saraksta, nolēmis frakciju pamest un darbu turpināt kā neatkarīgais deputāts.

“Varu paziņot, ka no šodienas es pārtraucu savu darbu kā Saeimas deputāts frakcijā un turpināšu strādā kā neatkarīgais deputāts,” intervijā LTV raidījumā “Rīta panorāma” teica Burovs.

Viņš norādīja, ka ar savu lēmumu LPV līderi Aināru Šleseru informējis jau pagājušajā nedēļā.

Šādu lēmumu viņš pieņēmis, jo LPV pārlieku tuvinoties partijai “Stabilitātei”, kas esot destruktīvi un nepareizi.

“Man lēmums nebalstās uz emocijām, tas ir ne tikai mans, bet arī manu kolēģu viedoklis. Mēs nolēmām pagājušā gada oktobrī startēt kopā ar Aināru Šleseru Saeimas vēlēšanās, tāpēc, ka ir zināmi veiksmes stāsti par Šleseru,” viņš teica.

“Tas sauklis – “apvienosim latviešu tautu” – man likās neformāls, man tas bija pieņemams. Diemžēl šobrīd šis ir populisms. Jebkurā pašvaldības partijā mēs nevaram būt populisti, mēs esam pragmatiski, saimnieciski, vistuvāk tautai,” skaidro Burovs.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
antiVate
antiVate

kameer krustinjus nevilks uz majas sienaam tikmeet aukleesimies ar pret valsiskiem indiviidiem

ērce
ērce

Ievēlēta Saeimā tika partija, nevis individs. Ja kāds pamet savu partiju, tad viņam ir jāpamet arī Saeima.

Princese
Princese

Tu jau tā kā tāds komūnists spried: partija pāri visam. Es gan par individuālo, ciest nevaru kolhozu.

Margarīna putotājs
Margarīna putotājs

Jau rīta intervijā, kad Burovs nodublēja Ķirša tekstu par SD direktora atstādināšanas kļūdainību, palika skairs, ka jaunajam valdības kompletta ir 53 balsis. Interesanti, kas būs nākošais/šie? Process tiek ievilkts, lai var kārtīgi uzspēlēt uz NA un AS vadoņu nerviem… kurš pirmais pamirkšķinās, kungi?

Riebeklis
Riebeklis

Šloserim kompass sabojājies.