Blumbergs pievienojies “Jaunajai Vienotībai”

Aldis Blumbergs

No partijas “KPV LV” ievēlētais Saeimas deputāts Aldis Blumbergs, kurš pērn pameta frakciju un kļuva par neatkarīgo deputātu, pievienojies partijas “Jaunā Vienotība” Saeimas frakcijai.

To Latvijas Televīzijai apstiprinājis partijas Saeimas frakcijas vadītājs Ainārs Latkovskis.

Blumbergs ir jau otrais Saeimas deputāts, kurš šī sasaukuma laikā pievienojas “Jaunajai Vienotībai”. Iepriekš par “Jaunās Vienotības” biedri kļuva no ZZS ievēlētā Anda Čakša.

Aldis Blumbergs kopā ar Artusu Kaimiņu no partijas “KPV LV” Saeimas frakcijas tika izslēgti 2020.gada 8. janvārī. Kā paziņojumā medijiem norādīja frakcijas vadītāja vietnieks Ēriks Pucens, šis jautājums aktualizējies, ņemot vērā abu deputātu ilgstošu Saeimas frakcijas darba ignorēšanu. Partija jau sen nejuta šos deputātus kā frakcijas komandas spēlētājus un biedrus.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lamata
Lamata

Kā tad tā ? Visu laiku , būdams KPLV biedrs, balsoja kopā ar JKP . Pēkšņi izrēķināja, ka premjera partijā atrasties būs izdevīgāk ?