Bite par Sprūda skaidrojumiem saistībā ar Krievijas bezpilota lidaparātu: Ja vārdu “drons” aizstāj ar “ministrs”, tad pēkšņi viss iegūst jēgu

Ekrānuzņēmums no LTV raidījuma “Šodienas jautājums”

Darba devēju konfederācijas prezidents, zivju pārstrādes uzņēmuma “Karavela” vadītājs Andris Bite ekstviterī, kas tagad dēvējams par “X”, dalījies ar visai asprātīgu aizsardzības ministra Andra Sprūda (Progresīvie) teiktā saistībā ar Latvijā nokritušo “miermīlīgo” krievu militāro, ar sprāgstvielām aprīkoto dronu, tulkojumu.

“Skatījos, klausījos Sprūda k-ga komunikāciju par krievijas dronu… sapratu! Ja vārdu “drons” aizstāj ar “ministrs”, tad pēkšņi viss makes sense (iegūst jēgu – red.).

Mēs Sprūda kunga politiskā “lidojuma trajektoriju vērojam jau kopš viņa ielidošanas” ministrijas “gaisa telpā.

Ja mēs runājam kopumā “par ministriem un ministru” spēju identifikāciju, tad tā nepavisam nav vienkārša, jo” ministra “spēju identificēšanai ir savi izaicinājumi, lai tās atklātu, tā ka tas atstāj zināmu iespaidu uz to, kāda konkrētajā brīdī var būt” ministra rīcība.

“Monitorējot” aizsardzības ministra Sprūda “lidojuma ātrumu, virzienu un trajektoriju, pēc šī incidenta padziļinātas analīzes,” aizsardzības ministrs ir “acīmredzami nomaldījies no sava sākotnējā kursa un nekontrolēti dreifē.

Šis ir ārkārtas incidents Latvijā, tā ka, protams, mēs šo situāciju izvērtējam un rīkojamies pēc visdziļākās nopietnības”.

“Lai arī padziļinātā analīzē secināts,” ka aizsardzības ministrs “nav ar ļauniem nodomiem un nav vērtējams kā tūlītējs drauds Latvijas drošībai, šis incidents savā fundamentā ir ļoti bīstams un apliecina, ar ko mums ir darīšana. Tas kārtējo reizi mums atgādina, ka mēs dzīvojam jaunā realitātē un karš ir tuvu arī mūsu robežai.”

“Tomēr mēs gribētu uzsvērt, ka ļaunprātīgi vai neļaunprātīgi ir otršķirīgi,” ministra kungs “ir pārkāpis mūsu” uzticības “robežu un mums ir aktīvi jāpastiprina rīcības algoritmi reakcijā uz šādiem nacionālās drošības jautājumiem.

Šī situācija ir kā apliecinājums, ka mums jāturpina uzsāktie darbi Latvijas drošības” lēmumu pieņemšanas “spēju stiprināšanai, tostarp” komunikācijas spēju “attīstībā, kas ļauj ierobežot dažāda veida” naratīvus, lai tā neizlēmība “neaiziet ne tur, kur viņai bija jāaiziet.”

“Kopā ar sabiedrotajiem un partneriem aicinām pieņemt lēmumu par tūlītēju rīcību dreifējošā” ministra “sakarā vai, paļaujoties uz varbūtību nevis riskiem, gaidīt, kad jau tā zemu lidojošajam,” ministram “beigsies degviela un tas nekontrolēti nokritīs uz Latvijas iedzīvotāju galvām.”

Avots: “X”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

2 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
porolona zaldātiņš
porolona zaldātiņš
3 d. atpakaļ

Protams, aizsardzības sektors ar drona epopeju “nokrita uz mutes”, bet Bites kunga primitīvās publiskās fantāzijas par tautsaimniecības korekcijas metodēm, mazina šo izteikumu vērtību.

cilvēks
cilvēks
5 d. atpakaļ

Kāpēc pēkšņi tiek dzēsti komentāri? Vai VDD piespiedis tos izdzēst, lai sabiedrība neuzzina patiesību un vispārējo noskaņojumu?