Bijušais deputāts Riekstiņš iestājies bezdarbniekos, bet ne jau lai meklētu darbu

Sandis Riekstiņš

13. Saeimas deputāts, Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs Sandis Riekstiņš jau dažas dienas pēc amata zaudēšanas reģistrējies bezdarbniekos un nolēmis kādu laiku atpūsties.

Līdz ar Krišjāņa Kariņa iepriekšējās vadības pilnvaru termiņa beigām bez darba palicis partijas Konservatīvie viens no redzamākajiem pārstāvjiem Sandis Riekstiņš.

Žurnāls «Privātā Dzīve» politiķi sastapa aizvadītā gada futbola laureātu godināšanas pasākumā. «Jau otro dienu man nav darba, esmu reģistrējies darba biržā,» apgalvoja Sandis.

Viņš piebilda:

«Ne jau tāpēc, ka meklētu darbu, tur iestājos. Diez vai es tur sev varu kaut ko atrast. Vienkārši aizvadītie četri gadi Saeimā un ministrijā bija diezgan smagi. Tagad jāatpūšas.

Labi, ka ir tāds drošības spilvens un pēc deputāta darba noslēguma nepalieku pavisam bez līdzekļiem. Ne jau pārāk laba, bet iztikšana būs.»

Savu pēdējo valsts amatpersonas deklarāciju Riekstiņš iesniedzis pagājušā gada martā. Tajā Sandis uzrādījis, ka īpašumā viņam ir zeme Carnikavas pagastā, bet lietošanā – dzīvoklis Rīgā. Pirms četriem gadiem viņš iegādājies Harley Davidson motociklu, bet valdījumā kopš 2019. gada viņam ir 11 gadu veca vieglā automašīna BMW X5. Atalgojumā par iepriekšējo gadu viņš saņēmis vairāk nekā 41 000 eiro. Deputāts bija aizdevis 25 000 eiro un iedzīvojies vairāk nekā 18 000 eiro lielos parādos. Ne skaidru, ne bezskaidru naudu nebija uzkrājis.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: santa.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Eriks
Eriks

Nedo’ dies’, ja ierindas pilsonis atzīsies, ka gribas ‘atpūsties’ uz valsts rēķina’ :D tādam pamuļķim pabalsts nespīd

Kaža
Kaža

Bezdarbniekiem jāmaksā pabalstus,nevis jādod līdzēkļus skaistai dzivei.Arī pensijām jābūt normētām,nevis līdzēklim kontu audzēšanai.Pabalsti un pensijas bez griestiem ir izdomājums valsts lidzēkļu izlaupīšanai.

Ierēdne
Ierēdne

Kad bija jāsola dot pa purnu bļāva visu saeimas zāli, bet kad sporta departamentā bija jātiek galā ar personu, kurai dots atzinums persona ar augstu korupcijas risku, tad melns un maziņš, ierēdņi līksmo, bet bļāvējs sēž bezdarbniekos HA HA Ha ne pirmais, ne pēdējais politiskais klauns. Politiķi nāk un iet, bet ierēdņi paliek.

Gonors Ejs
Gonors Ejs

Debīļu tauteles līderis!

Rimka
Rimka

Ja deputāts iestājas bezdarbniekos, tad viņam nepienākas nekāda kompensācija par amata zaudēšanu SAEIMĀ. Vienreiz tak tie parazīti, kas iekļūsts Saeimā ar 10- 30 tūkstošu balsīm ir jānoliek pie vietas un jāpiespiež kaut tīrīt sabiedriskās tualetes, lai saņemtu bezdarbnieka pabalstu.

Stienis
Stienis

Pilnīgi piekrītu. Ja jau reiz viņiem izmaksā kompensāciju vairāku mēnešalgu apmērā par to, ka nav ievēlēti un tāpēc beidz darbu Saeimā, tad viņiem nepienākas bezdarbnieka pabalsts. tagad snāk, ka saņem dubultā, kas parastam iedzīvotājam nav iespējams. Jāgroza likums.

lita
lita

Kaut ka’deputātiņi, pat ministrīši neatpazīst izcilību tuk;sumā un neaicina, kautrējas. laikam jau baidas būt pārāk bāli tik spožas zvaigznes ēnā